0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 D1 – RVC D1
voetb

Rohda’76 D1 – RVC D1

Door Beheerder | 10 maart 2015 | Nieuws

Eindelijk was het dan zover op een maandagavond speelden we de topper tegen koploper RVC D1 die ongeslagen aan de leiding gaan in onze poule. Maar hoe ga je deze sterke behendige ploeg bestrijden?? We besloten wat behoudend te starten met maar 2 spitsen om zo het middenveld in handen te krijgen en de snelheid van Lucas en Martijn te gebruiken om gevaarlijk te worden. RVC zette ons echter onder druk, onze spitsen stonden op een eiland en onze verdedigers en middevelders hadden hun handen vol aan de snelle behendige voorwaartsen van RVC wat resulteerde in onrustig voetbal en lange ballen naar voren. Halverwege de eerste helft volgde de eerste tegenslag, een mooie aanval van RVC sneed door onze verdediging en de 0-1 werd beheerst onhoudbaar voor Scott in de verre hoek getikt. Daarna volgde met het uitvallen van de geblesseerde Jochem de tweede tegenvaller. We gingen met de 0-1 rusten en daar volgde de volgende tegenvaller toen Gertjan aangaf nog te ziek te zijn om door te kunnen.

In de kleedkamer werden de mannen toegesproken door Jaco en Ard en er moest flink gewijzigd worden om Jochem en Gertjan te vervangen.

We besloten om achterin één op één te gaan spelen met Rick als nieuwe aanvoerder, Rimmon kreeg als taak hun spelverdeler uit te schakelen en dat werkte. Het massaal toegestroomde publiek zag een heel ander Rohda wat RVC vol onder druk zette en ook kansen kreeg maar die helaas niet kon verzilveren. RVC gokte op de 0-1 en de counter maar de RVC aanvallers werden vakkundig onschadelijk gemaakt door onze 3 verdedigers. Helaas lukte het RVC nog te scoren uit een corner, 0-2. En dat terwijl het doelpunt wat wij maakten uit een corner werd afgekeurd. We bleven de aanval zoeken en dat lukte zelfs door goed te blijven voetballen, er werd gestreden voor iedere meter en een doelpunt zou zeker verdiend zijn geweest, maar het mocht niet zo zijn.

Mannen, een prima wedstrijd gespeeld, vol beleving, strijd en inzet. Tegen de kampioen van dit seizoen is dit een prima prestatie en dat werd ook door de leiding van RVC zo gezien.

voetb


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie