voetballer1

Rohda’76 F4G – Schoonhoven F7

Door Beheerder | 31 maart 2015 | Nieuws

De F4 van Rohda ontving afgelopen zaterdag de voetballers van Schoonhoven.

Het was aanvankelijk een gelijk opgaande strijd waarbij Schoonhoven na 6 minuten toch een gaatje in de verdediging wist te vinden. In de persoon van Rolinde wist de F4 tien minuten later de gelijkmaker te maken. Dit was voor Schoonhoven echter het sein om een tandje bij te schakelen en nog voor rust de stand naar 1-3 te brengen. Ook na rust bleken de bezoekers over meer loopvermogen te beschikken. De verdediging wist elke aanvaller te achterhalen en voorin was de snelle spits de F4 opnieuw te snel af, 1-4. Rohda wist nog terug te komen tot 2-4. Maar de eindstand was uiteindelijk 2-5.

Komende zaterdag volgt de moeilijke uitwedstrijd tegen ONA.