0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda76 MC1 – Cabauw MC1
voetbal841

Rohda76 MC1 – Cabauw MC1

Door Beheerder | 23 maart 2015 | Nieuws

Met 12 meiden dacht ik te kunnen starten, maar op het laatst moest er toch wat geregeld worden om voldoende spelers te hebben. eenmaal begonnen aan de wedstrijd hadden we zelfs 2 wissels erg luxe. We waren direct aanvallend en sterk begonnen maar het kwam nog niet snel tot een doelpunt. Af en toe een tegen stoot maar meer ook niet. Het leek er even op dat Lisa ging scoren want die wilde wel eens mee naar voren gaan, maar helaas een mooi schot op doel tegen de lat. we gingen met 0-0 de kleedkamer in. We knokten goed en hadden eigenlijk de wedstrijd onder controle. De 2e helft daar moest het in gebeuren en dat moment kwam ook, Jasmijn kreeg de bal in de voet aangespeeld en dacht ik schiet maar eens op doel, met een beetje wind mee, de keeper pakte de bal maar liet hem door de handen gaan 1- 0. We bleven goed druk houden en kwamen tot vele aanvallen, Maria had ook een aantal kansen maar helaas. Totdat Lisa aan de bal kwam, ze was weer eens mee naar voren, ze gaf de bal diep op Esma en die moest met haar linker schieten en trof het net 2-0, mooi gespeeld en afgemaakt. Ik zeg vaker doen Lisa! De eindstand was dan ook 2 – 0 gewonnen. Nog dank voor de vlagger aan Rohda zijde.
Arthur Holthuijsen
voetbal841


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie