0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda76 MC1 – Donk MC1
MC1 28 feb 15

Rohda76 MC1 – Donk MC1

Door Beheerder | 1 maart 2015 | Nieuws

Bij aanvang helaas niet compleet met alle speelsters, dus moest er gebeld worden, dit vind ik jammer.Maar goed de 2e wedstrijd in de 1e klasse was begonnen, en we starten goed en sterk met hier en daar een kans. Verder in het spel werden we steeds sterker en vonden we elkaar meer met de bal, wat op een gegeven moment bij Lisanne tot een mooi actie kwam. Door een goeie kap beweging kwam de bal voor haar rechter been en een mooi schot in het doel de 1 – 0 stond de 2e goal werd door Jasmijn goed benut en zo bleven we sterk voetballen. Maar de 3e goal was er één uit het boekje hoor. Op het midden kwam jasmijn in bal bezit en had haar ogen goed open Naomi was al onderweg en kreeg de bal mooi in de diepte mee van Jasmijn en de 3 – 0 was een feit. Tevens de 1e helft afgelopen.

In de 2e helft hadden we geen of minder zin en lieten we de tegenstander komen. We konden elkaar moeilijk vinden in het veld en vrij snel viel de 1e tegen goal en je kon er op wachten of de 2e tegengoal viel ook, nu was het wel opletten geblazen maar gered door de het eind signiaal bleef het bij 3 – 2 en de 1e punten zijn binnen meiden goed gedaan, maar laten we in het vervolg ook de 2e helft scherp en gretig blijven.

Arthur Holthuijsen
MC1 28 feb 15

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie