Home » Rohda76 MC1 – Unio MC1
Anouk

Rohda76 MC1 – Unio MC1

Door Beheerder | 29 maart 2015 | Nieuws

Op deze zaterdag bij het begin was het gelukkig droog om te voetballen. We moesten er flink tegen aan, we konden namelijk 1 plek stijgen.

Na de start werden we gelijk onder druk gezet en hadden we het moeilijk om zelf tot een aanval te komen. Gelukkig kwamen we een paar keer goed weg.

Iedereen deed goed zijn best en zette zijn beste been voor, maar de tegenstander was fysiek sterker en beter in het overspel. Met gelukkig een volle bank met wissels konden we nog wat proberen, maar met rust keken we toch tegen 0 – 1 achterstand aan.

In de 2e helft had ik nog een verrassing voor de links-voor positie wat best goed uit pakte. Helaas kregen we toch meerder doelpunten tegen, maar ondanks het verlies met 0 – 4 hebben we toch best goed gevochten met zijn allen en dat vind ik een zeer goed punt, gelukkig hadden we Anoek op doel en die had het best druk en heeft de schade flink kunnen beperken, maar het belangrijkste we hebben het met zijn allen als team bevochten.