0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 niet bij de les
Reinier Bos 7 mrt 15

Rohda’76 niet bij de les

Door Beheerder | 8 maart 2015 | Nieuws

Ook tegen laagvlieger Dilettant heeft Rohda’76 de negatieve prestatiecurve niet kunnen ombuigen. In eigen omgeving gingen de Bodegravers roemloos onderuit, 1-3. Vanaf het eerste fluitsignaal was de thuisclub niet bij de les en bleef achter de feiten aanlopen. De pupil van de week had na de ceremoniële aftrap amper zijn plek in de dug-out ingenomen of Rohda-goalie Jeroen Kok moest al de gang naar het net maken. Nota bene na 15 tellen. Die snelle achterstand kwam de ploeg van Boris van Es niet meer te boven. Het scorebord loog niet toen de stopwatch van de scheidsrechter pas een kwartier had weggetikt: 0-3.

Na de thee kwamen de blauwhemden wat beter voor de dag, maar meer dan een eretreffer van Reinier Bos zat er niet in, 1-3.Voor komende zaterdag staat Rohda’76 voor een zware opgave. Dan komt koploper IFC naar Bodegraven. Om dit seizoen niet roemloos tussen de coulissen te verdwijnen, zou een stunt meer dan welkom zijn. De bal rolt vanaf 14.30 uur.

Reinier Bos redde voor Rohda’76 de spreekwoordelijke eer.
Reinier Bos 7 mrt 15
Foto Kees van der Wilk

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie