Home » Rohda’76 weet weer te winnen
Rohda76 1 Wim vd Neut 21 mrt 15 1024x682

Rohda’76 weet weer te winnen

Door Beheerder | 22 maart 2015 | Nieuws

Rohda’76 weet weer te winnen Dit kalenderjaar wist Rohda’76 in competitieverband nog geen wedstrijd winnend af te sluiten. Tot afgelopen zaterdag. Toen kwam de ploeg van Boris van Es weer eens tot een driepunter. Dat ging ten koste van laagvlieger Noordeloos, 0-2. ,,Het was lastig, maar verdiend,’’ vatte Van Es het duel in de Alblasserwaard samen. Hij zag zijn team na een uur spelen op voorsprong komen door Wim van der Neut. De naam van de technisch vaardige aanvaller stond voor de eerste keer dit seizoen op het wedstrijdformulier. En die uitverkiezing betaalde zich in klinkende munt uit. ,,De inbreng van Wim brengt rust in het elftal. Die kunnen we momenteel goed gebruiken,’’ toonde Van Es zich tevreden over de routinier.

Een krappe tien minuten voor tijd maakte Chris Nap aan alle onzekerheid een einde door de 0-2 op het scorebord te boetseren.

Komende zaterdag 28 maart hoopt Rohda’76 een vervolg te kunnen geven aan de overwinning. Dan komt Moerkapelle naar Bodegraven. Die ploeg staat onder leiding van voormalig Rohda-trainer Koos Disseldorp. De eerste balwenteling is om 14.30 uur.

Wim van der Neut slalomt door de Noordeloos-defensie.