0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Vriendinnen voetbalclinic op 15 en 17 april
vriendinnendagen

Vriendinnen voetbalclinic op 15 en 17 april

Door Beheerder | 26 maart 2015 | Nieuws

Steeds meer meisjes en dames worden lid van een voetbalvereniging. Voetbal is de meest beoefende sport onder meisjes en dames in Nederland. Rohda’76 telt in totaal ongeveer 500 leden, waarvan ongeveer 80 meisjes en dames. Zij vertegenwoordigen zes teams van de F-jeugd tot en met een dameselftal. Daar zijn wij als club erg trots op en wij verwelkomen graag nieuwe en enthousiaste leden.

Daarom organiseren wij voor meisjes en dames in verschillende leeftijdscategorieën een vriendinnen voetbalclinic op 15 april en 17 april op ons sportcomplex aan de Broekveldselaan 2.

Ben jij tussen de 5 en 12 jaar oud en wil jij samen met jouw vriendin(nen) kijken of voetbal een leuke sport is voor jou? Schrijf je dan in voor de vriendinnen voetbalclinic voor woensdagmiddag 15 april.

Ben jij tussen de 13 en 18 jaar oud en wil jij je vriendin(nen) wel uitdagen voor een potje voetbal? Schrijf je dan in voor de vriendinnen voetbalclinic voor vrijdagavond 17 april.

Ben jij 18 jaar of ouder en altijd al willen voetballen? Schrijf je dan in voor de vriendinnen voetbalclinic voor vrijdagvond 17 april. Na afloop is er voor jou en je vriendin(nen) een Ladies Night georganiseerd*.

Om je in te schrijven en voor vragen kun je contact opnemen via dames@rohda76.nl. Inschrijven mag, maar is niet noodzakelijk.

*De Ladies Night is alleen toegankelijk voor dames van 18 jaar en ouder.

Namens alle meisjes, dames en het bestuur van Rohda’76, graag tot 15 of 17 april bij de vriendinnen voetbalclinic
vriendinnendagen

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie