Home » Woerden D2-Rohda D1
434343

Woerden D2-Rohda D1

Door Beheerder | 23 maart 2015 | Nieuws

Gisteren vertrokken we tegen de middag voor de wedstrijd tegen Woerden D2, zonder de geblesseerde Ruben en Chris dus met z’n twaalven.

We begonnen de wedstrijd zeer sterk, we hadden met de toss gekozen om eerst tegen de wind in te spelen en dat pakte goed uit, Woerden kwam tot enkele schoten die ongevaarlijk waren en dat gold ook voor ons. De tweede helft een heel ander beeld, binnen 1 minuut schoof Florus de bal achter de keeper van Woerden na een prachtige voorzet vanaf de achterlijn van Lucas. Vijf minuten later was het weer raak nadat we goed druk hadden gezet bij een achterbal van Woerden die in paniek achter de eigen goalie werd geschoten. 0-2!!Wat een luxe en we speelden voor het windje, ik telde de drie punten al.

Met nog een kwartier te gaan schoof Woerden hun laatste man door naar het middenveld waardoor de druk op onze verdediging toenam, en nadat we slordig en onnodig een corner weggaven en die ook slecht verdedigden stond het 1-2. Wij kregen nog 2 uitgelezen kansen op de 3-1 maar het mocht niet zo zijn. Woerden besloot 2 verse krachten uit de D1 in te brengen en die bleken het verschil te maken, we kregen de bal niet weg uit ons strafschopgebied en uiteindelijk schoten ze de 2-2 achter Scott. Onder aanvoering van de twee verse krachten werd 1 minuut voor het einde zelfs de 3-2 gescoord uit een voorzet vanaf rechts die door hun spits werd ingeschoten. Heel jammer en onsportief van Woerden om zo de winst binnen te halen. Wij hebben met z’n twaalven een geweldige prestatie neergelegd, goed gevoetbald, mooie doelpunten en geknokt tot het einde maar aan de koppies te zien in de kleedkamer was deze nederlaag erg zuur en dat is volkomen te begrijpen. Jullie kunnen jezelf niets kwalijk nemen, op naar de volgende wedstrijd!!