0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » 1/4 finale bekerwedstrijd SVS MC2 – Rohda76 MC1 uitslag 0-9.!!!
mc1 29 apr 15

1/4 finale bekerwedstrijd SVS MC2 – Rohda76 MC1 uitslag 0-9.!!!

Door Beheerder | 30 april 2015 | Nieuws

Op deze doordeweekse woensdagavond 29 april moest het weer gebeuren, ditmaal voor de beker kwarfinale.

Met wat fans gingen we richting SVS en allen waren wat gespannen althans ik wel. We speelden ergens op een achteraf veldje buiten het terrein van SVS.

Het start sein klonk en we gingen direct fel van start en amper echt begonnen stonden we 0-1voor, Naomi was scherp en schoot hem mooi in. Zou het dan zo’n wedstrijd worden dat er direct geschreven moest worden, niet heel veel later werd Lisanne in stelling gebracht door een mooie assist van Lisa en de 0 – 2 was een feit. Het zal nu wel stoppen was de gedachten en meer tegenstand werd verwacht maar nee hoor we bleven er bovenop zitten en Suus had er ook zin in en schoot op doel en 0 – 3. Wat een avond aan zijlijn werd naar elkaar gekeken, is dit echt of…, even niet gekeken 0 – 4 door Jasmijn op een mooie assist van Manisha, we kregen wel wat tegen stootjes maar door goed optreden achterin en goed keepers werk bleef de nul nog staan. Jasmijn mocht weer eens een vrije trap nemen buiten de 16 mtr en ja hoor 0 – 5. Dit kon niet waar zijn dachten wij aan de zijlijn maar het ging maar door, we moesten blijven opletten dat we niet met zijn allen naar voren gingen, we bleven goed op onze positie’s. En Suus had er nog steeds zin in en scoorde de 0 – 6 op aangeven van Naomi door naar Lisanne dit is voetbal klasse meiden. We gingen met deze stand de rust in, heb wel aangegeven in die rust dat we meer moesten gaan tikken en elkaar de bal toespelen dit gebeurde nog te weinig, we zaten er wel goed strak bovenop en er werd door het hele team goed gewerkt. We kregen in de 2e helft iets meer tegen gas waardoor er nog een bal op de lat kwam en Kaly ook nog een aantal keer in actie moest komen, prima hoor! Naomi kwam via de rechterkant door met de bal in de voeten en haalde uit in de korte hoek en ook die ging erin 0 – 7. De 0 – 8 kwam ook via Naomi haar kapotte schoen! Het kon niet op we bleven gretig voor de bal en dat resulteerde ook nog in een doelpunt van Susan (kleine), 0 – 9 dit werd de eindstand. Meiden toppie gedaan, weer een ronde verder op naar de halve finale blijf zo met elkaar ballen dan moeten we de finale kunnen bereiken!!!

Arthur Holthuijsen

mc1 29 apr 15

 


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie