0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » De Nacht van Rohda voor de C en D jeugd
nacht rohda 724x1024

De Nacht van Rohda voor de C en D jeugd

Door Beheerder | 30 april 2015 | Nieuws

Na het succes van 2012, wordt dit jaar weer ‘De Nacht van Rohda’ georganiseerd bij Rohda’76. Dit gaat plaatsvinden op 14 en 15 mei en is speciaal voor de C en D jeugd van Rohda’76. Er zullen dit jaar weer diverse activiteiten georganiseerd worden zoals:

Het maken van een spandoek, het beschilderen/versieren van je team tshirt, een dropping, nacht bingo en uiteraard een nacht slapen in de kleedkamers! Gedurende het hele evenement zal er ook een gaaf voetbaltoernooi worden gehouden. Op vrijdag zal ter afsluiting van het evenement de finale van het toernooi worden gespeeld. Na de prijsuitreiking hiervan kunnen de kinderen rond 11 uur weer naar huis. Je kan je zaterdag 2 mei tussen 10.00 en 14.00 in de kantine van Rohda’76 opgeven, de kosten bedragen € 5,- per kind. Mocht je zaterdag 2 mei niet aanwezig kunnen zijn en wil je graag meedoen? Stuur dan een mail naar activiteiten@rohda76.nl of spreek Diana Jansen aan op Rohda’76, dan zorgen we dat je alsnog mee kan doen!

Zoals jullie allemaal zullen begrijpen kan zo iets niet geregeld worden zonder vrijwilligers. Daarom willen we een beroep doen op jullie. Er zijn diverse dingen waar we nog mensen voor zoeken. Voor meer informatie kan je mailen met activiteiten@rohda76.nl. 

nacht rohda 724x1024


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie