Home » Reeuwijk F5 – Rohda F4G
F4G 11 apr 15 1024x575

Reeuwijk F5 – Rohda F4G

Door Beheerder | 11 april 2015 | Nieuws

Naar gelang de competitie langer duurt, gaan we de tegenstanders een beetje kennen. Van de F5 van Reeuwijk weten we dat ze van ongeveer gelijk niveau zijn als onze F4G. De thuiswedstrijd zette een spannende 5-4 winst op het scorebord. Vandaag zijn we te gast in Reeuwijk. Het belooft dus weer een mooie wedstrijd te worden.

Met Tycho in de eerste helft op doel beginnen we de wedstrijd. Inderdaad, gelijk opgaand, kansen aan beide kanten. Reeuwijk slaat het eerst toe. Met een mooi en hard schot schieten zij de 1-0 in het net. Niet veel later trekt Rohda de stand echter weer gelijk; Rolinde maakt met een mooie actie de 1-1.

Na de limonade trekt Nash de keerpershandschoenen aan. Het wedstrijdbeeld blijft vergelijkbaar met de eerste helft; gelijk opgaand. Met dat verschil dat Reeuwijk wel het net vindt, maar de F4G wat moeilijker. Het wordt 2-1 en 3-1. Rolinde blijft gaan, Tessel maakt een mooie actie het hele veld over, Ruben laat zien wat hij waard is…. Het mag niet echt baten. Uiteindelijk komt de bal uit een schot van Rolinde toch over de lijn van het Reeuwijk-doel, maar de keeper grabbelt hem terug. De scheidsrechter heeft het niet gezien en telt het doelpunt dus ook niet. In de papieren wordt daarmee een 3-1 eindstand genoteerd, maar wij weten dat het eigenlijk toch 3-2 was…