0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda F4G – Gouderak F2: 2-2
150418 Tycho in de goal 1024x768

Rohda F4G – Gouderak F2: 2-2

Door Beheerder | 18 april 2015 | Nieuws

Met een heerlijk zonnetje in de rug staan de supporters van de F4G weer langs de lijn, zaterdagochtend 8.45 uur. Het kan slechter. In afwachting van een spannende strijd, want in de ranking geven de twee teams niet veel op elkaar toe.

En dat komt uit. Uiteindelijk dan. Vanaf het begin gaat de wedstrijd redelijk gelijk op. Verschil is alleen dat Rohda relatief veel in balbezit is, maar dat Gouderak de enkele kansen die ze krijgen, direct verzilvert. In tegenstelling tot Rohda dus. Ruststand staat daardoor op 0-2. Dat laten de spelers van de F4G even bezinken tijdens de ranja. Dit is toch niet de bedoeling, om op deze zonnige zaterdag weer de bietenburg op te gaan. Met vernieuwde moed betreden ze opnieuw het veld. Dit moet anders! Die kansen van Fiene, Melissa, Ruben en Tessel moeten toch eens omgezet worden in doelpunten. En zo geschiede. Fien besluit om haar nooit aflatende verdedigende kracht eens wat meer naar voor in te zetten. En zeker niet zonder succes! Verschillende keren maakt ze een enorme rush het hele veld over. Het duurt dan ook niet lang tot de 1-2 valt. Doelpunt van Fiene zelf. Maar dat is natuurlijk nog niet genoeg. Onvermoeibaar zet ze door. En maakt ze hoogstpersoonlijk ook de 2-2. De jongens van Gouderak weten niet meer waar ze het moeten zoeken. Na een reglementaire ‘sandwich-actie’ door twee Rohda meiden zakt een van de Gouderakezen moedeloos in elkaar. De scheidsrechter staat erbij en kijkt ernaar, weet niet zo goed wat hij daar mee aan moet. Ondertussen speelt Rohda door en maakt Ruben nog een doelpunt. De coach van de tegenstander maakt wilde gebaren, de jonge scheids kijkt naar coach Jimi van de F4G. Sociaal als Jim is, geeft deze aan dat de scheids het doelpunt dan maar moet afkeuren. Helaas.

Niet veel later klinkt het eindsignaal. Daarmee blijft de eindstand van deze wedstrijd staan op 2-2.

Groet, Annemiek van der Meer
150418 Tycho in de goal 1024x768


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie