Home » Rohda’76 D1 – ESTO D2
D1 18 apr 15

Rohda’76 D1 – ESTO D2

Door Beheerder | 20 april 2015 | Nieuws

Onder het genot van een heerlijk voorjaarszonnetje mochten we vanmorgen weer de wei in voor de derby tegen Esto D2. Voor ons was het belangrijk het vertoonde spel van de afgelopen weken voort te zetten maar onszelf te gaan belonen door de vele kansen die we de afgelopen weken creëren om te zetten in doelpunten. We begonnen goed en zetten Esto direct onder druk en er kwamen ook kansen, ja grote kansen en gelukkig wist Moos er voor de rust eentje achter de Esto goalie te plaatsen zodat we met een dik verdiende 1-0 gingen rusten. Na de rust kwam er wat meer druk van Esto maar onze verdediging wankelde niet, ook kregen we weer mogelijkheden maar zoals Ard in de rust al had aangegeven zijn we te onrustig aan de bal en wordt er te gehaast ingespeeld of op doel geschoten. Gelukkig wisten we onze aanvallers steeds te vinden en scoorde Lucas de dik verdiende 2-0. Esto zette er nog een aanvaller bij en nadat we moesten gaan schuiven achterin omdat Chris geblesseerd was uitgevallen lukte het Esto zelfs een afvallende bal vanaf de 16 meter hard onhoudbaar achter Scott te schieten. Het werd daarna wat rommelig terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig was want het lukte Esto niet, dankzij onze uitstekende verdedigers, om nog gevaarlijk te worden en dus konden we sinds lange tijd weer 3 punten bijschrijven. Uitstekend gedaan mannen!!