Home » Rohda76 MC1 – Haastrecht MC1
MC1 25 apr 15

Rohda76 MC1 – Haastrecht MC1

Door Beheerder | 26 april 2015 | Nieuws

Met deze thuis wedstrijd op papier hadden we allemaal niet het geloof dat we punten zouden pakken.

Tijdens het warm lopen keken de meiden al met een schuin oog naar de tegenstander, we gaan toch verliezen werd er al gezegd.

We moesten gewoon ons best doen met zijn allen, en zien waar het schip zou stranden. De 1e helft was begonnen en we kregen het gelijk zwaar.

Dat het geloof er niet was, kon je een beetje zien, maar er werd wel geknokt. Helaas het 1e tegen doelpunt viel al snel. We konden elkaar nog niet heel makkelijk vinden met de bal. Toch waren wij niet helemaal kansloos, Esther haalde buiten de 16 mtr flink uit en trof de lat jammer hoor. De 2e tegengoal viel ook vrij makkelijk. In de rust had niemand meer het geloof erin om nog een gelijkspel te halen. Maar ik vond dat wij toch niet kansloos waren en meer moesten gaan tikken en de bal het werk laten doen, en gezegd dat we er wel voor moeten blijven gaan en niet nu al opgeven. De start van de 2e helft was nog een beetje voorzichtig, maar toen werden wij toch sterker en kwamen we tot aanvallen toe in de 16 mtr en zo kwam een kopbal van Eshter net niet in het doel maar tegen de hand van de keeper, waardoor Esma alsnog ook met een kopbal de 1-2 maakte. Toen kregen we meer geloof in onszelf en gingen we ook goed tikken. Esther hadden we als spits staan en kwam aan de bal en ging de 16 mtr in en schoot met haar rechter been in de korte hoek gelijkmaker 2-2 (Is een links poot!)

Langs de kant werden er een paar gek en wisten het niet meer bij de tegenstander. Hier was ik al tevreden mee 1 punt (uit verloren met 3-0). Maar we beleven sterk, kregen ook nog wel wat tegenaanvallen maar daar werd goed met zijn allen opgelet. De bal wegwerken was de opdracht. Met nog een aanval in de opbouw kregen we terecht een vrije trap buiten de 16 mtr, links van het doel. In koor riepen wij, Jasmijn nemen, die gaf hier ook gehoor aan en ging rustig achter de bal staan, Eshter in het doelgebied als kop specialist. Jasmijn nam helemaal geen aanloop en we dachten gaat ze een voorzet geven of gewoon in 1 keer op doel, ze bleef koel en schoot hem prachtig in 1 x in het doel fantastisch 3-2 voorsprong. Wat niemand had gedacht en eigenlijk al had op gegeven, maar door te blijven knokken en met zijn allen er voor blijven gaan en dan toch nog winnen super meiden gewoon geweldig gedaan jullie mogen trots op jullie zelf zijn, ik ben het zeker!!!!