0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Vriendinnendagen bij Rohda’76: 15 en 17 april
Rohda76.meisjesvoetbal.B 1024x683

Vriendinnendagen bij Rohda’76: 15 en 17 april

Door Beheerder | 5 april 2015 | Nieuws

De damestak van Rohda’76 telt al rond de 80 voetballende meisjes en vrouwen. Maar als het aan deze speelsters ligt, komen er meer bij. Veel meer. En om te laten zien hoe leuk voetballen bij Rohda’76 is, organiseren de voetbalsters zelf twee vriendinnendagen. Daarop verzorgen zij twee clinics (15 en 17 april). Iedereen mag daaraan gratis deelnemen: lid of geen lid.

Vrouwenvoetbal is de snelst groeiende sport van Nederland. Het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal in Canada aanstaande zomer, gaat zeker voor een extra impuls zorgen. Bijna 140.000 meisjes en vrouwen komen nu al iedere week in actie. Ook bij Rohda’76, verdeeld over diverse teams. Als het aan deze speelsters ligt, krijgen zij nog meer ploeggenoten. Gewoon voor de gezelligheid, maar ook om met elkaar zo goed mogelijk te presteren. ,,Ben jij fanatiek en heb je zin om te voetballen, kom dan naar Rohda. Maak nieuwe vriendinnen, het is super leuk,’’ prijzen de speelsters de voetbalhappening aan op een speciaal promotiefilmpje (https://www.rohda76.nl/actueel/laatste-nieuws/1592-promofilm-damesvoetbal).

De vriendinnendagen vinden plaats op het voetbalcomplex aan de Broekveldselaan. Op woensdag 15 april (13.45-15.00 uur) krijgen meisjes tussen de 5-12 jaar gratis trainingen en andere activiteiten aangeboden. Twee dagen later, op vrijdag 17 april (19.00-21.00 uur), komen de meiden tussen 13 en 18 jaar in actie. Ook voor de voetbalsters vanaf 18 jaar beginnen op deze dag de clinics om 19.00 uur. Zij mogen na afloop blijven, want aansluitend op de clinics staat er in de kantine nog een ladies night op het programma. Een gezellige avond met een drankje erbij.

Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig voor de organisatoren. Dat kan via dames@rohda76.nl. Kijk voor meer informatie op de Rohda-site: www.rohda76.nl.

Rohda76.meisjesvoetbal.B 1024x683


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie