0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 18 april : De cijfers en foto’s
zat 18 apr 15

Zaterdag 18 april : De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 19 april 2015 | Nieuws

Op deze zaterdag zijn er 31 wedstrijden gespeeld, daarvan waren er maar tien thuiswedstrijden van. Er werd 16 keer gewonnen, 11 keer werd er verloren en er waren vier gelijken spelen. We maakten 85 doelpunten en we kregen er 77 tegen.

Om deze week maar eens met het belangrijkste nieuws te beginnen, Rohda’76 E4M is na de 2-0 overwinning op concurrent Nieuwkoop E5 kampioen geworden. Dit is een geweldig prestatie, omdat het niet veel voor komt dat een meisjes team kampioen wordt in een jongens poule.De felicitatie aan het gehele team !

Rohda’76 1 herstelde zich na de blamerende nederlaag van verleden week. Onder leiding van aanvoerder Max Heij die een uitstekende wedstrijd speelde werd er met 5-0 gewonnen van SPV’81 1. De doelpunten werden gemaakt door Chris Nap 3x. Rick Kattenberg en Reinier Bos

Wat er al een tijd aan zat te komen is nu definitief, ondanks de knappe 3-2 overwinning op TAVV 3 is Rohda’76 2 gedegradeerd.

Rohda’76 VR1 won met 3-1 van Alphia VR1.
Rohda’76 B1 zet een aardige serie neer, er werd voor de vierde keer achter elkaar gewonnen. Met 2-1 werd er gewonnen van Be Fair B2. Met nog zes wedstrijden kan er nog een mooie eindklassering behaald worden. Rohda’76 D1 won de derby tegen ESTO D2 met 2-1.

De klapper van de week kwam op naam van Rohda’76 E2, met maar liefst 12-0 werd er van Haastrecht E2 gewonnen.

Voor de drie teams die nog in de beker zitten zijn de datums en tegenstanders bekend voor de ¼ finales. As woensdag op 22 april speelt de F1 thuis tegen Gouderak F1, Deze wedstrijd begint om 18.30 uur.

Op 29 april zijn er de volgende wedstrijden:

Rohda’76 C1 – Sportclub Monster C1 en SVS MC2 – Rohda’76 MC1
zat 18 apr 15

Foto’s van deze zaterdag Klik hier >>>


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie