Home » Zaterdag 25 april : De cijfers en foto’s
zat 25 apr 15

Zaterdag 25 april : De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 26 april 2015 | Nieuws

Deze zaterdag zijn er 28 wedstrijden gespeeld daarvan werden er 12 van gewonnen, 14 keer werd er verloren en er waren 2 gelijken spelen. Het doelsaldo was weer negatief we maakten 69 doelpunten en we kregen er 86 tegen.

Voor Rohda’76 1 werd het een uitstekende dag, zelf won het knap met 2-0 van Lopik 1 en nemen de derde plaats over van Lopik.

De droom van VR2 om kampioen te worden is na het 2-2 gelijke spel tegen SJZ VR1 over.

Rohda’76 A1 won de derby tegen Bodegraven A1 met 3-1. Rohda’76 B1 verloor met 3-1 van ASW B1. De C1 versloeg met 5-0 kampioenskandidaat VEP C1, vooral in de eerste helft lieten de jongens het publiek genieten van uitstekend voetbal.
Het zelfde verhaal geldt voor de MC1 die na een 2-0 achterstand bij de rust de wedstrijd wisten te kantelen en met 3-2 wisten te winnen van Haastrecht MC1. Rohda’76 D1 verloor met 3-0 van RVC C1. De E1 won ruim met 7-1 van BSC’68 E2. Rohda’76 F1 won met 8-0 van Woerden F2. De onderlinge confrontatie tussen de F5 en F4G werd met 3-1 gewonnen door de F4G.

As woensdag zijn er twee wedstrijden om de ¼ finale van de beker. Rohda’76 C1 speelt thuis om 19.30 uur tegen Sportclub Monster C1. Rohda’76 MC1 speelt uit tegen SVS MC2 deze wedstrijd begint om 18.45 uur.