Home » Gouderak F2 – Rohda F4G: 1-8
F4G 28 mei 15

Gouderak F2 – Rohda F4G: 1-8

Door Beheerder | 28 mei 2015 | Wedstrijdverslagen

Op een mooie woensdagavond wordt de wedstrijd tegen Gouderak ingehaald. Er staat een aardig windje maar de zon schijnt volop dus is het voor de meegereisde supporters geen straf om een uurtje op de dijk te staan. Direct na de aftrap neemt Melissa het voortouw en laat zien hoe er ook al weer gescoord moet worden. Het is tenslotte een paar weken geleden dat er gevoetbald is. 0-1 dus. Het kwartje valt bij de rest van het team, en van de steeds feller wordende rugwind wordt handig gebruik gemaakt. Het spel speelt zich bijna alleen af op de helft van Gouderak, Rohda keeper Tycho kan rustig opstarten. De doelpunten kunnen natuurlijk niet uitblijven; Rolinde laat weer even zien wat haar specialiteit is en zorgt hoogstpersoonlijk voor de drie volgende doelpunten tot aan de rust: 0-4.

Na de ranja krijgt Rohda de wind tegen, maar laat zich daardoor niet van de wijs brengen. Rolinde zet weer even aan en zorgt ook na de rust voor twee doelpunten, 0-5 en 0-6. Ook Fiene doet dan een duit in het zakje. Met haar flinke schot weet ze ook het net te vinden, voor de 0-7. De touwtjes worden een beetje los gelaten, met een tegendoelpunt tot gevolg, 1-7. Dat wordt de tegenstander best gegund, maar voor de duidelijkheid maakt Rolinde vlak daarop nog wel even de 1-8. Niet veel later maakt de scheidsrechter een einde aan de wedstrijd, en gaat Rohda zingend de kleedkamer in. De punten in de pocket!