0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Nacompetitie voor Rohda’76
Rohda76 Chris Nap 2 mei 15 1024x682

Nacompetitie voor Rohda’76

Door Beheerder | 3 mei 2015 | Nieuws

Met nog één reguliere competitiewedstrijd te gaan, heeft Rohda’76 een ticket bemachtigd voor deelname aan de nacompetitie. Die seizoenverlenging biedt de blauwwitten de kans om te promoveren naar de derde klas. De kwalificatie voor het toetje verdiende Rohda’76 na een 4-5 overwinning in en tegen Oudewater. Aan Bodegraafse kant eiste Chris Nap een hoofdrol op. De aanvaller nam maar liefst vier doelpunten voor zijn rekening. ,,Dat was lekker,’’ genoot de topscorer nog na. Al na een paar minuten mocht de trefzekere spits vanaf 11 meter aanleggen, 0-1. Vrij snel daarna trok de thuisclub de stand gelijk, 1-1. Op slag van rust keek Rohda’76 zelfs tegen een 2-1 achterstand aan. Die repareerde Nap hoogstpersoonlijk, 2-2. Tom Kleuver hielp zijn ploeg aan de goede kant van de score, 2-3. Die achterstand maakten de geelbuiken opnieuw  ongedaan, 3-3. Dat deden zij weer nadat Nap voor 3-4 had gezorgd. Op het allerlaatste kunstje van Nap – de 4-5 – moest Oudewater het antwoord schuldig blijven. ,,We zijn helemaal klaar voor de nacompetitie,’’ klinkt Nap zelfverzekerd.

Aanstaande zaterdag sluit Rohda’76 de competitie af met een thuisduel tegen Linschoten. Daarna volgen op 23 en 30 mei wedstrijden voor de nacompetitie. Nog niet bekend is met welke tegenstanders Rohda’76 te maken krijgt. Leveren die ontmoetingen twee keer winst op, dan mag Rohda’76 zich weer derdeklasser noemen.

Chris Nap omspeelt de keeper en is op weg naar 3-4.

Rohda76 Chris Nap 2 mei 15 1024x682

Foto Kees van der Wilk.

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie