0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 6 – Woubrugge 4
voetballer

Rohda 6 – Woubrugge 4

Door Beheerder | 18 mei 2015 | Wedstrijdverslagen

Het 6e mocht er tegen aan in de thuiswedstrijd tegen Woubrugge 4 in de Zaterdag reserve 8e klasse 05. Een partij die een half uur later begon doordat Woubrugge hun shirts en ballen waren vergeten. Kan gebeuren, jongens. Niet elk team is zo goed georganiseerd als Rohda 6.

Het einde van het seizoen nadert en daarom mocht keeper Mike het eens proberen in de spits. Scott vond dat wel mooi en offerde zich op als invaller. ’s Ochtends hadden Rens (ziek) en Fred (mooiweervoetballer) zich afgemeld. Zij die er wel waren: Scott op doel; Johan, Mark, Menno en Peter; Sjoerd, Jos, Matthijs; Robert, Mike, Niels. Op de bank: Bart, Jelmer, Freek .

De eerste helft was van onze kant ouderwets niet om aan te zien. Het was slecht, heel slecht. Vooral opbouwend gaven we niet thuis en zelfs Mike kon niks met de lange ballen die continu naar voren werden gerost.Woubrugge kreeg kans op kans en het was aan Scott te danken dat het maar 1-0 bleef. Bovendien moest topscorer Matthijs zich laten vervangen omdat zijn enkel het begaf. Gelukkig was hulp op komst.

Vanaf de zijkant kon Rino het niet meer aanzien en in de rust trok hij zijn voetbalschoenentjes aan. Een speler voor wie je naar het stadion gaat, die Rino. Dat geldt althans voor de 10 mensen van Rohda 7 die daadwerkelijk keken. Onder luidt gejuich trok Rino Rohda 6 feilloos op gang. Eerst maakte Woubrugge nog even 0-2 (buitenspel? Ja.). Daarna ging het spoken op veld 2.

Er werd in de tweede helft wonderwel gevoetbald. Terug op zijn positie haalde Mike alles er uit, Scott knalde een vrije trap op de lat en commando Robert kreeg het op zijn heupen. Luis Robert Suarez frommelde zich tot twee keer toe dwars door hun verdediging heen. Woubrugge kon weer nieuwe shirts gaan halen. Er was in de 2e helft teveel blauw overheen gegaan. Eindstand: 2-2.

In de laatste 10 wedstrijden zijn er 13 punten gepakt en daarmee mocht het seizoen nog wel wat langer duren. Volgende week de laatste wedstrijd tegen kampioen Sportlust. Om ze te feliciteren nemen we pakjes Wickey mee en zakje winegums. Zo zijn we dan ook wel weer.

Fun Facts:

De vader van Freek en Sjoerd kwam kijken. Hij lijkt meer op Sjoerd.

Tim was jarig. Proficiat.

Kom je kijken bij Rohda 6? Neem dan altijd je voetbalschoenen mee. Je weet maar nooit.

Peter Haaksman.

voetballer

ÂÂÂ


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie