0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda D1-Alphense Boys D3
D1 9 mei 15

Rohda D1-Alphense Boys D3

Door Beheerder | 12 mei 2015 | Wedstrijdverslagen

Vanmorgen stond ons laatste potje van deze competitie op het programma en we tegen Alphense Boys D5. In de uitwedstrijd hadden we daar in een beladen wedstrijd 1-1 gespeeld. Op een winderig veld 2 bleek Alphense Boys te zijn gekomen met de D3van komend seizoen. Prima en leuk om te weten maar er moest gevoetbald worden en onder leiding van onze (huis)scheids Jan begonnen we met de vertrouwde 4 man achterin. AB speelde met 3 spitsen maar na 5 minuten gaf Ard al het sein om 1 op 1 te gaan spelen achterin zodat Gertjan kon doorschuiven naar het middenveld. We kregen nauwelijks kansen en ook AB kon niet echt gevaarlijk worden. felle duellen werden uitgevochten op de linkerkant waar het Luc telkens weer lukte rechtsbuiten Mitchell van Rooijen af te stoppen. Na een snelle ingooi van Martijn op Gertjan besloot deze maar es op avontuur te gaan, hij omspeelde uitstekend 2 tegenstanders en krulde de bal fantastisch in de verre hoek(a la ??), 1-0.

In de rust complimenten maar ook positieve kritiek van Ard want deze pot moesten we toch over de streep kunnen trekken zeker met de wind in de rug de 2e helft. Iedereen werd dus opgeroepen de mouwen op te stropen en alles voor elkaar te geven, en dat bleek, AB kwam er niet meer uit doordat ze vakkundig werden vastgezet op de eigen helft. Wij bleven vanuit onze posities spelen, er werd goed vrijgelopen en ook driehoekjes werden uitgevoerd en dat resulteerde in een aantal kansjes en schoten van afstand. AB dook wel nog een keer gevaarlijk op voor het doel van Scott maar gelukkig belandde het schotje op de buitenkant van de paal. Het publiek en leiding zagen een Rohda wat domineerde, de slag op het middenveld won en daarmee terecht als winnaar het veld verliet. En daarmee zijn we geklommen van de 6e naar de 4e plaats.

Kortom nog een geweldige eindspurt die ons brengt op de positie waar we horen, net onder de top. Prima gedaan mannen, geweldig gestreden en alles voor elkaar over gehad zoals we eigenlijk het hele seizoen al gedaan hebben en waardoor we een hecht team geworden zijn.

Ruud Vis

D1 9 mei 15


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie