0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 D1 – WDS D1
D1 2 mei 15

Rohda’76 D1 – WDS D1

Door Beheerder | 3 mei 2015 | Wedstrijdverslagen

Nog twee wedstrijden te gaan in deze competitie en gisteren mochten we weer de wei in om onder een heerlijk zonnetje het op te nemen tegen de nr 2 WDS D1. Met de uitwedstrijd nog vers in het geheugen, wij kregen toen een doelpunt tegen nadat Martijn was geveld door een heuse elle boog, was er wel wat recht te zetten. Maar WDS is een uitstekende goed voetballende ploeg met als uitblinker een zeer goede spits die moeilijk te verdedigen is. Dus werk aan de winkel voor Ard om daar tactisch op in te spelen.

We starten dus met 4 verdedigers maar toen bleek dat WDS maar met 2 spitsen speelde schakelden we na enkele minuten al om naar 3-4-3, dus Gertjan naast Jochem op het middenveld en dat resulteerde in voldoende druk naar voren om het WDS lastig te maken. Vooral de linkerkant met Martijn en Jelle was een genot om te zien. Het was dan ook verdient dat Jelle de 1-0 kon binnentikken. WDS zette er een spits bij en voor we daar aan gewend waren rukten ze op richting ons doel, even niet goed staan achterin en een moment van twijfel bij Scott en de stand was gelijk. Geweldige duellen werden er uitgevochten tussen Luc en de rechtsbuiten van WDS, maar nadat Luc het had moeten afleggen en geblesseerd bleef liggen en iedereen dacht aan een vrije trap was het WDS wat van afstand de bal hoog achter Scott schoot, 1-2!

In de rust vertelde Ard de jongens zo door te gaan, het voetbal was verzorgd, er werden driehoekjes gemaakt en ook het aan-en bijsluiten werd prima uitgevoerd. De 2e helft zagen de vele ouders een Rohda wat vol op de aanval speelde, Jochem schoot nog op de lat en even later schoot Rick de 2-2 verdiend achter de WDS doelman. Nog 10 minuten te gaan en er was nog meer te halen bleek want aanval na aanval geselde de WDS verdediging en het was dan ook een grote opluchting toen Moos van een meter of 8 de bal keihard in het WDS doel punterde. De buit was binnen en de vreugde was groot. Na het douchen was het mooi om te zien dat de mannen lekker buiten zaten te genieten van hun welverdiende patatje. Keurig gedaan, vooral het voetbal, de organisatie en de gedrevenheid was een genot om te zien.

D1 2 mei 15

Ruud Vis

Foto.s van deze wedstrijd Klik hier >>>


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie