0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Seizoensafsluiter Rohda7
Hendrik 19 mei 15

Seizoensafsluiter Rohda7

Door Beheerder | 18 mei 2015 | Nieuws

De laatste wedstrijd van het seizoen alweer stond op het programma en bij deze dus ook het laatste wedstrijdverslag dat er voor zorgt dat we van elke wedstrijd dit seizoen (zowel competitie als beker) iets hebben om terug te lezen.

Dit keer zou Schoonhoven 6 op bezoek komen. Ze staan net boven ons op de 2e plek in onze competitie en tot op de laatste speeldag hadden ze nog kans om kampioen te worden. Dat is als Olympia ’s ochtends zou verliezen. En aangezien Olympia won, en dus kampioen werd, vond Schoonhoven dat ze het konden maken om niet op te komen dagen.

Wel lieten ze het nog even voortijdig weten, namelijk vrijdag kwam er al een kleine hint onze kant op van het gebrek aan motivatie bij de zilversmeden in blauw-wit tenue en zaterdag belden ze 2 uur voor de wedstrijd definitief af toen de uitslag van Olympia bekend was. Dit zegt vooral wat over de motivatie van die mannen, want wij hadden er anders nog wel even zin in! Wij staan immers 4e en hebben uit bij ze gewonnen. Lijkt mij een leuke uitdaging voor ze..

Vooral vervelend was het omdat we ook nog eens vanalles hadden georganiseerd omtrent de aanstaande 50e verjaardag van Hendrik, en dus besloten we maar om wat extra spelers in te lijven en last-minute een wedstrijd onderling te organiseren. Dit lukte gelukkig zonder al te veel moeite en we hadden zo ineens 2 volledige teams + wisselspelers klaar staan!

Hendrik wist overigens tot het laatste moment nog van niks en dat bleef zo tot hij voor de kleedkamers stond. De meters hoge Abraham pop langs de lijn was voor hem de eerste hint en nadat op zijn shirt ineens nr 50 bleek te staan en zijn familie aan kwam lopen wist hij genoeg!

Nadat Hendrik zijn team & opstelling had gekozen waren de uitshirts voor alle “afvallers”. Uiteraard had hij zichzelf in de spits gezet.

Wat volgde was een hartstikke leuk vriendschappelijk potje tussen een team van Rohda7 en een gemengd team met spelers van 7e, 6e, 3e, 2e, 1e, MB1 en dames. Dat door deze gelegenheid ook nog Hendrik zijn zoon, dochters en nichtje mee konden doen maakte het voor hem een extra speciale middag.Uiteraard werd de wedstrijd geheel terecht gewonnen door “team Hendrik”, waar hij zelf een van de doelpuntenmakers was.

Na afloop kreeg hij van het team nog een presentje (hardloopschoenen), waardoor we er vanuit gaan dat hij na de zomer weer topfit aan het seizoen kan beginnen ;).

Dit alles werd afgesloten met een paar kratten pils op het terras voor de kleedkamers en de grootste schaal bittergarnituur die Gert ooit had gebakken.

En als gezellig vervolg bracht het team nog even een bezoek bij de plaatselijke sparerib-boer Amigo’s, cafe Buren van de Raad, cafe Oud Boreft en het Poolcafe, waarna het rondje dorp was afgesloten voor de laatste die-hards en het ook weer voor gezien hielden. Al met al een hele prima dag!

Daarnaast hopen wij natuurlijk volgend seizoen weer bij Schoonhoven 6 in de competitie te zitten, want dat worden dan 6 punten voor ons!

Maar uiteindelijk was het dus misschien maar goed dat ze het lieten afweten. Wij een gezellige middag en de Rohda kantine een hogere omzet!

Nog een paar seizoens-afsluitende feitjes:

Er was ook nog een kleinigheidje voor de traditionele vermelding voor onze teamcaptain Sebas in de vorm van een alcoholisch presentje. Dank voor wederom een jaar verantwoordelijkheid nemen!

Volgend jaar gaat het teamcaptain-stokje over aan Evert Jan. Geruchten gaan dat hij beter polshoogte kan houden over het team. Hij werd dan ook anoniem verkozen.

Succes kerel!

Er gaan helaas spelers ons team verlaten. De eerste is Niels Griff die binnenkort wordt geopereerd aan zijn knie wat hem 9 maanden herstel gaat kosten. Na een jaar sabbatical hoopt hij weer te kunnen aansloten.

Afhaker Nr 2 is Kees Slappendel die zijn heil gaat beproeven in de boksring. Overigens voor ons geen verrassing, want wij hebben hem dit jaar niet vaker van een keer van 4/5 gezien..

Afhaker Nr 3 is onze knuffel Koreaan Rino. Hij gaat na een lange carrière bij Rohda de overstap maken naar VVB. Ook al maakt dit hem een enorme overloper en verrader, toch wensen we hem al het beste!

Naast de afhakers mogen wij 3 nieuwe spelers verwelkomen voor het nieuwe jaar! Peter Lok komt na een avontuur bij Jodan Boys weer terug op het oude nest, Ruben Oskam komt eindelijk op zijn niveau voetballen en daarnaast lijkt het er op dat wij de huidige aanvoerder van het 6e, Mark Verdoold, er ook bij mogen verwelkomen.

Met deze aanwinsten gaan wij volgend seizoen traditiegetrouw natuurlijk weer volop spelen voor het kampioenschap!

Oh ja.. voor de agenda mannen! Zaterdag 30 mei hebben wij nog een senioren toernooi bij Sportlust!

Maarten v Vliet

Hendrik 19 mei 15

Foto’s van deze speciale wedstrijd Klik hier >>>


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie