0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 23 mei : De cijfers en foto’s
Zat 23 mei 15

Zaterdag 23 mei : De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 24 mei 2015 | Nieuws

Nog twee zaterdagen te gaan en het seizoen zit er dan weer op. Deze zaterdag was er een groot D & C toernooi op ons complex, hulde voor alle vrijwilligers die er voor gezorgd hebben dat het toernooi succesvol is verlopen.

Ook een dankwoord aan VV Bodegraven die mee hebben gewerkt om de kampioenswedstrijd van Rohda’76 C3 – Cabauw C2 op hun complex te kunnen laten spelen. Na een geweldige spannende wedstrijd voor veel publiek was het Rohda’76 C3 die na de 3-1 overwinning het kampioenschap binnen haalde. De felicitatie voor het team en zijn begeleiders.

Rohda’76 1 is de nacompetitie uitstekend begonnen met een 2-0 overwinning op Woubrugge 1. De doelpunten werden gemaakt door Chris Nap en Jaap Veldhuijzen. As zaterdag speelt Rohda’76 1 de beslissende wedstrijd voor promotie naar de 3e klasse tegen FC Maense 1. Bij deze alvast een oproep om het eerste elftal te komen aanmoedigen, neem toeters – trommels mee en laten we als één grote supporters groep achter het eerste elftal gaan staan.

Zat 23 mei 15

Foto’s van deze zaterdag Klik hier >>>

{youtube}djFphvuG_mg{/youtube} 


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie