0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Handen uit de mouwen bij Rohda’76

Handen uit de mouwen bij Rohda’76

Door Beheerder | 14 juni 2015 | Nieuws

Het was zaterdag 13 juni een gaan en komen voor de kantine van Rohda’76. Van kruiwagens vol met tegels, welteverstaan. Een tiental betrokken vrijwilligers stak de handen uit de mouwen. Zij raapten de tegels van het toegangspad op en reden die met kruiwagens naar het terras voor de kleedkamers. Dat is weliswaar vorig jaar opgeknapt, maar de komende periode neemt een stratenmaker de afrondende werkzaamheden voor zijn rekening.

alt

Rohda-klussers betegelen het pad langs de kleedkamers


Het toegangspad vanaf de parkeerplaats wordt vernieuwd. Die werkzaamheden vinden aansluitend plaats op de renovatie van het hoofdveld. Grote opknapbeurten van gewone grasvelden vinden een keer in de 15 jaar plaats onder verantwoordelijkheid van de Stichting Buitensportvoorzieningen Bodegraven (BSV). Die huurt de Bodegraafse sportcomplexen en geeft ze in gebruik aan de aangesloten verenigingen. Naast Rohda’76 zijn dat voetbalvereniging Bodegraven, Esto, AKV Vriendenschaar, voetbalvereniging Rijnstreek, AKV Vriendenschaar en Hockey Club Reeuwijk-Bodegraven.


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie