0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rabo Fietstocht 13 juni 2015
Banner Rabo Fietstocht 2015

Rabo Fietstocht 13 juni 2015

Door Beheerder | 7 juni 2015 | Nieuws

Fiets mee en spek de kas van onze vereniging!Zet hem alvast in je agenda: zaterdag 13 juni. Dan vindt de tweede Rabo Fietstocht plaats. Met dit initiatief van onze hoofdsponsor kunnen we onze kas flink spekken: € 7,50 bij 30 km en € 20 als je 100 km wegtrapt. Vraag ook familieleden, buren en vrienden zich als Rohda-deelnemers aan te melden

Op zaterdag 13 juni vindt de tweede Rabo Fietstocht plaats. Het belooft wederom een happening van jewelste te worden! Met dit initiatief kunnen we onze kas flink spekken.

Een sportieve manier van sponsoren!

Verenigingen, stichtingen en scholen kunnen voortaan hun kas spekken door mee te doen aan de Rabo Fietstocht.

Vast bedrag voor elke deelnemer

Hoe werkt dat dan? Onze vereniging, heeft zich aangemeld als deelnemer aan de fietstocht. Bij elk startpunt van Rabobank Rijn en Veenstromen kan iedereen zich individueel melden. Bij de inschrijving van de fietstocht vermeldt elke deelnemer de lokale vereniging, stichting of school waar hij of zij voor fietst. Onze vereniging heeft deelnemersnummer 114. Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart, met de benodigde stempels in. Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer (30 km = € 7,50 en 100 km = € 20,-) op de bankrekening van onze vereniging. Dit bedrag zet natuurlijk niet zo veel zoden aan de dijk, maar hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld we verdienen. Dit kan oplopen tot maximaal € 750,- Het is dus belangrijk zo veel mogelijk mensen te mobiliseren. Dat mogen ook familieleden, buren, etc zijn. Dus ook niet leden van onze vereniging mogen mee doen!

Routes door het Groene Hart

Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart. De routes lopen door het werkgebied van Rabobank Rijn en Veenstromen. We mogen zelf kiezen welke route we fietsen. Met een lengte van ongeveer 30 kilometer zijn de routes goed te doen, ook als u geen geoefend fietser bent. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dit kan door twee routes van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee keer dit bedrag. U kunt starten tussen 9.00 en 14.00 uur bij een van de vijf startpunten. Dat zijn: Rabobank hoofdkantoor in Woerden, Rabobankkantoor in Bodegraven, Rabobankkantoor in Mijdrecht, Gasterij Milandhof in Zegveld en vanaf het parkeerterrein bij Zwembad de Koet aan de Sportweg in Kockengen. Het is mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route komen we een aantal stempelposten tegen, maar ook leuke plekjes om te bezoeken of wat lekkers te nuttigen.

Fiets ook mee!

Heeft u er al zin in? Fiets dan gezellig mee! En mobiliseer meteen uw gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor onze vereniging, stichting of school: dat is de Rabo Fietstocht. U doet toch ook mee?

Banner Rabo Fietstocht 2015

 


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie