0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
foto

Biljartlaken

Door Beheerder | 31 juli 2015 | Nieuws

,,Neem jij de biljartballen mee, dan zorg ik voor de -keus.’’ Ja beste Rohda-leden, geloof het of niet, maar het hoofveld ligt erbij als een biljartlaken. Na de renovatie gedijen de jonge grassprieten uitstekend onder de regenbuien van de laatste dagen. En mocht Pluvius het even laten afweten, dan kan altijd de nieuw ingebouwde sproei-installatie te hulp schieten om het groen goed te laten wortelen. Dat laatste is nodig om in ergens in oktober weer te kunnen ‘ballen’ op ons centercourt.Voor die tijd moet er nog wel ‘even’ iets gebeuren. Alle reclameborden terugplaatsen bijvoorbeeld

foto


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie