0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Koudekerk F2 – Rohda F1
150829 Teamfoto Rohda F1 seizoen 2015 2016

Koudekerk F2 – Rohda F1

Door Beheerder | 30 augustus 2015 | Wedstrijdverslagen

Een nieuw seizoen, een nieuw team, een nieuwe competitie. De spelers van de F1 zijn na een lange zomerstop wel weer toe aan een wedstrijd! De F2 van Koudekerk aan de Rijn is de eerste tegenstander met wie de zeven jongens en twee meiden zich gaan meten. Geen idee vooraf hoe de verhoudingen liggen, dus het is echt wel spannend. Nou ja….. vooraf dus. Want vanaf het openingssignaal van de Koudekerkse scheids ‘geht’s los’. Niet zo’n beetje…. Met drie doelpunten van Jassim en twee van Pim wordt in een kwartier even duidelijk gemaakt hoe dus die verhoudingen liggen. Keepster Melissa heeft niks te doen. Maar met 5 – 0 de rust in, dat is lekker!

In de tweede helft staat Luca van H op doel. Een keer een mooie redding, maar verder blijft het in zijn doelgebied ook erg rustig. Aan de andere kant van het veld gebeurt echter wel weer het een en ander: Yassir (drie keer!) en Nabil vinden het net. En dan mag Jassim de kers op de taart zetten: hij maakt de 0 – 10 vol!

Het mag duidelijk zijn: de strijd was niet helemaal gelijk op gaand. Maar dit geeft vertrouwen voor de komende serie wedstrijden! Hup Rohda!

Groetjes, Annemiek van der Meer

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie