0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
jumbo 5 aug 15

Rohda’76 scoort goed met JUMBO-voordeelpas

Door Beheerder | 7 augustus 2015 | Nieuws

Zelfs tijdens het zomerreces blijft Rohda’76 opvallend goed presteren. Met de JUMBO-voordeelpas welteverstaan. In het tussenklassement voert Rohda’76 fier de ranglijst aan met bijna 15%. De actie – waarbij in totaal € 10.000 voor de deelnemende verenigingen valt te verdelen – loopt nog tot 17 september. In het daaropvolgende weekend deelt JUMBO de waardencheques uit. Zoals het er nu naar uitziet, zal dat voor Rohda’76 rond de €Â 1.500 liggen. Een prachtig resultaat en aan dat bedrag weten we zeker een goede bestemming te geven. Blijf de pas gebruiken. Ook voor jezelf, want met je opgebouwde saldo  geniet je tal van voordeeltjes

jumbo 5 aug 15


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie