0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » UITNODIGING Photoshoot Zaterdag 12 september om 16.15 uur
40 jaar rohda 76

UITNODIGING Photoshoot Zaterdag 12 september om 16.15 uur

Door Beheerder | 31 augustus 2015 | Nieuws

Beste Rohda-leden,

Ja ja. Het duurt nog even, maar bij Rohda’76 gaat de vlag uit. Op 21 april 2016 is het precies 40 jaar geleden dat de vereniging werd opgericht. Vier decennia Rohda’76! Dat moet natuurlijk gevierd worden.

Programma
En dat gaat ook gebeuren. Een heuse jubileumcommissie is al druk doende een feestelijk programma in elkaar te knutselen. Met vanzelfsprekend voor ieder wat wils. Binnenkort hoor je daar meer over.

Drone maakt ‘groepsfoto’
We starten met een ‘groepsfoto’. Eentje met alle leden erop. En daar mag jij natuurlijk niet op ontbreken. Daarom nodigen wij jou graag uit. Op zaterdag 12 september om 16.15 uur vliegt er over het Rohda-hoofdveld een drone. Je weet wel, zo’n op afstand bestuurbaar groot insect. In dit geval met een fotocamera op zijn buik. En die maakt een aantal foto’s als we met z’n allen op het hoofveld staan. De mooiste opnamen gebruiken we tijdens het jubileumjaar.

In voetbaltenue of in ‘burger’
Verschijn zo veel mogelijk in je voetbalkleren of Rohda-trainingspak. Dat staat mooi op de foto. Lukt dat niet, dan is dat niet erg. Behalve voor de foto is er nog een goede reden om zaterdagmiddag 12 september bij Rohda’76 present te zijn. Het eerste elftal speelt dan namelijk om 14.30 uur zijn eerste thuiswedstrijd in de derde klas. Tegen een andere promovendus: NSV’46 uit Noorden. Onze jongens kunnen jullie aanmoedigingen dan best gebruiken.

En bij slecht weer?
Stel dat het regent of mistig is tijdens het geplande fotomoment. Gaat het dan toch door? Nee, dan moeten we het helaas uitstellen en een andere datum prikken. Houd bij slecht weer de Rohda-site goed in de gaten.

Succes met de eerste (beker)wedstrijden en we zien jou op 12 september om 16.15 uur.

De jubileumcommissie Rohda’40,

Eddie Plomp, Marcel van der Steen, Tim van Rijn, Jeroen Kok, Renaldo van Poelgeest en Ad van den Herik

40 jaar rohda 76

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie