0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Van Es boetseert verder aan Rohda’76
Rohda 76 Mark Blamken 15 aug 15 1024x682

Van Es boetseert verder aan Rohda’76

Door Beheerder | 16 augustus 2015 | Nieuws

Rohda’76 bevindt zich nog volop in de voorbereiding op de nieuwe voetbalcompetitie. Een doordeweekse oefenwedstrijd bij het Woerdense VEP leverde een 2-5 overwinning op. Halverwege leidden de Bodegravers al met 1-5 door doelpunten van Mark Blanken, Max Heij, Stephan Wahl en Tom Kleuver (2).

Met de aanwinsten Nicky Overes (Breukelen) en Stephan Wahl (Sportlust) zag coach Boris van Es een verbreding van zijn selectie. De jeugdige Mark Blanken en middenvelder Dick van Dam keerden terug na langdurig blessureleed en vergroten de keuzemogelijkheden van Van Es. Tijdens de winterstop sluit Tim van der Werf zich nog bij de selectie aan. De talentvolle middenvelder studeert het komende half jaar in München.

In Koudekerk moest Rohda’76 afgelopen zaterdag buigen voor de gelijknamige opponent, 4-3. De Koudekerkers treft Rohda’76 straks ook in competitieverband. De blauwwitte treffers kwamen van Tom Kleuver en Chris Nap (2).

De teruggekeerde Mark Blanken aan de bal tegen Koudekerk.

Rohda 76 Mark Blamken 15 aug 15 1024x682

Foto Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie