Home » Alphen F5 – Rohda F1
F1 26 sep 15a

Alphen F5 – Rohda F1

Door Beheerder | 28 september 2015 | Wedstrijdverslagen

De ochtend laat zich van zijn mooiste kant zien, op weg naar het voetbalcomplex van Alphen. Mistflarden houden de zon nog even tegen, maar het belooft een prachtige dag te worden. En daar gaan de jongens en meiden van de F1 aan bijdragen door zich van hun beste kant te laten zien op het voetbalveld. Bij het inspelen wordt de corner nog eens even extra geoefend. Hoog voor de pot, iemand bij de eerste paal, iemand bij de tweede paal, keeper Nabil wordt flink beschoten. En dat is maar goed ook, want vanaf het moment dat het fluitsignaal van de scheidsrechter klinkt, heeft hij niet meer te doen…. De wedstrijd speelt zich alleen af op de helft van Alphen. Direct na de aftrap loopt Tom met de bal naar voren en legt het eerste doelpunt erin. In een mum van tijd volgen Luca vanH, Yassir en Jassim. Tom maakt weer een mooie actie vanaf het middenveld en zorgt voor de 0-5. Jassim en Yassir wisselen elkaar een paar keer af. Yassir maakt dan de 0-10. Tom gaat nog een keer, en ook Pim doet van zich spreken met een mooie score. Dan komt er wat gemor onder de Rohda spelers. ‘Dit is ook niet leuk’. Hoezo? ‘Dit is veel te makkelijk’. Na nog een doelpunt van Yassir 0-14, blaast de scheids voor de rust. In de kleedkamer laat coach Raymond weten dat we de tweede helft anders gaan aanpakken. Jassim, met al vier doelpunten op zijn naam in deze wedstrijd, gaat op doel.

De voorhoede gaat achter spelen en alle ballen worden alleen op de twee meiden van de F1 gespeeld. Dus niet meer gewoon op doel schieten, alleen overspelen en Melissa en Tessel laten schieten. Dit geeft een nieuwe uitdaging voor het team. We laten Alphen weten dat zij zo gewenst een extra speler in kunnen zetten. Zo wordt het toch weer een leuke wedstrijd. Tom maakt alsnog de 0-15 en het lukt Tessel om haar eerste officiële doelpunt voor de F1 te maken: 0-16! Dit wordt ook de eindstand.

Veel complimenten van de coaches en aanwezige ouders voor deze wedstrijd. In de eerste helft laten zien wat de F1 waard is, en in de tweede helft laten zien dat er zonder enig probleem ook heel anders gespeeld kan worden. Dat is pas echte klasse, getoond door alle voetballers!