0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Be Fair 9 – Rohda 8
keeper

Be Fair 9 – Rohda 8

Door Beheerder | 14 september 2015 | Wedstrijdverslagen

Rohda 8 verliest met minimale cijfers uit bij Be Fair.

Het was een mooie zaterdagmiddag, perfect weer om te gaan voetballen. Het 8e van Rohda speelt een uitwedstrijd tegen Be Fair 9. Rohda start met twee doelpuntenmakers van de week daarvoor op de bank: Stan en Jim. Het was een lastige ochtend voor het team, want de avond daarvoor was er een groot feest in verband met de najaarsmarkt in Boderaven. De jongens reden richting Waddinxveen. Er was een viertal supporters afgereisd naar Be fair om Rohda te supporten.

De wedstrijd begon rommelig, Rohda speelde slecht veld spel en de breedte van het veld werd weinig bennut. Na een kleine 10 minuten was het dan ook al gelijk spannend toen de spits van Be Fair ontsnapte aan de aandacht van de verdediging van Rohda en kwam 1 op 1 met de keeper van Rohda: Twan Korrel. Twan maakte zijn debuut voor het 8e van Rohda en zijn eerste actie was gelijk een succes. De wedstrijd werd vooral getekend door slordigheid van beide kanten. De thuisploeg speelde in een 4-4-2 formatie en Rohda wist daar geen raad mee. Vijf minuten voor rust omspeeld een speler van Be Fair 2 man van Rohda, brengt de bal voor en de bal wordt van dichtbij binnen getikt door de spits van Be Fair.  Dit is een zware klap voor het team. In de tweede helft moet het veldspel beter en er moet gescoord worden.

De tweede helft start hetzelfde als de eerste helft, slordig van beide kanten. Rohda is aanvallender gaan spelen door Jim en Stan in te laten vallen. Vele pogingen van Rohda stranden op de keeper, die een goede wedstrijd keepte en ook menig maal het geluk aan zijn zijde had. Ronaldo van Dam had van dicht bij tot drie maal toe de kans om de gelijkmaker binnen te schieten. Door het aanvallende spel gaf Rohda ook veel ruimte achterin weg. Het was fijn dat Twan daar stond want hij keepte een wereldwedstrijd en hield Rohda meerdere keren op de been. Het mocht echter niet baten en zelfs na het slot offensief werd er niet meer gescoord. Eindstand: 1-0.

Na een slordige wedstrijd werd één onoplettend moment Rohda fataal en verliest het 8e met 1-0 uit bij Be Fair. Rohda verliest van zichzelf, in de volgende wedstrijd hoopt Rohda zich te revancheren. De aanvoerder sprak tot slot nog: “Ik hoop dat we leren van zulke wedstrijden en dat we er de eerst volgende wedstrijd weer met z’n alle staan en 3 punten meenemen.” De man of the match is zonder meer de keeper, Twan Korrel. Zonder hem was de score waarschijnlijk veel hoger uitgevallen.

De eerst volgende wedstrijd is een oefenwedstrijd tegen VV Bodegraven Zaal, woensdag 16 september 19:30, op het sport complex van VV Bodegraven.
Tot volgende keer!

Siem Veelenturf
keeper


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie