0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Knallende seizoenstart voor Rohda’76
R1 5 sep 15 Esli

Knallende seizoenstart voor Rohda’76

Door Beheerder | 7 september 2015 | Nieuws

De hernieuwde kennismaking met de derde klas is Rohda’76 goed bevallen. De promovendus hield met 1-7 flink huis bij ‘buur’ Zwammerdam. ,,En dat was niet eens geflatteerd,’’ beschouwde coach Boris van Es na afloop.

Die zevenklapper betekende voor de thuisclub een flinke domper. ‘Damme’ had namelijk vanwege de ingebruikname van een kunstgrasveld gezorgd voor een feestelijke aankleding van de streekderby. Maar de grootste pret beleefden de bezoekers. Na een kwartier opende Senad Cerimovic namens Rohda’76 de score, 0-1. Daar had Zwammerdam met de 1-1 nog snel een antwoord op, maar vervolgens heersten de blauwwitten. Cerimovic maakte nog voor de rust zijn tweede van de middag, 1-2. Daarna was er voor Zwammerdam geen houden meer aan. Via Esli Westmaas, Stephan Wahl, Mitchel van Waveren en Jeroen van de Zande liepen de Bodegravers uit naar 1-6. De mooiste van de middag kwam van de voet van invaller Dick van Dam. Hij bepaalde met een prachtige stiftbal de eindstand op 1-7.

Van Es zag na het laatste fluitsignaal nog meer winst. ,,Ik heb een echt team gezien en dat vind ik het mooiste van vandaag.’’ Om vervolgens direct te waken voor al te hooggespannen verwachtingen. ,,Volgende week kan het weer heel anders zijn en staan we weer met beide benen op de grond.’’

Zaterdag 12 september speelt Rohda’76 thuis. Dan komt NSV’46 op bezoek. Net als Rohda’76 promoveerde de ploeg uit Noorden afgelopen seizoen naar de derde klas. De wedstrijd op sportcomplex De Broekvelden begint om 14.30 uur.

Video: Reacties na de 1-7 overwinning van Rohda’76 op Zwammerdam

Interview met aanvoerder Lars Kremer leidenAmateurVoetbal


Foto’s van deze wedstrijd

Aanvoerder Esli Westmaas schiet de 1-3 binnen
R1 5 sep 15 Esli

Foto Kees van der Wilk


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie