0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 6 – Zevenhoven 5
R6 1024x683

Rohda 6 – Zevenhoven 5

Door Beheerder | 22 september 2015 | Wedstrijdverslagen

Zaterdag, zon, Zevenhoven 5. Drie Z’s die een garantie zijn voor een goed weekend. Voor Rohda 6 was er deze zaterdag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Extra belangrijk dus om goed voor de dag te komen. Dit werd nog eens benadrukt door het maken van de teamfoto vlak voor de wedstrijd. We zien er dit jaar weer allemaal erg goed uit. 

Na dit persmomentje was het tijd voor de wedstrijd. Er waren er weer eens een paar niet en daarom mochten deze week veteraan Hendrik en broekie Martijn invallen. Menno had de dag zelf een fijne opstelling in elkaar gecoached: Mike op doel, Adriaan, Pieter, Peter en Hendrik achterin; midden Freek, Matthijs en Sjoerd; voorin Ranec, Niels en Martijn. Bank: Scott, Johan, Tim en Maarten. Anders dan vorige week konden we dus met een volwaardige selectie beginnen.

Zevenhoven 5 had de vorige pot met 10-2 verloren en dat was te zien ook. Ook/zelfs tegen Rohda 6 hadden ze het erg moeilijk. We kregen kilometers ruimte om te voetballen en konden in alle rust opbouwen. Dit resulteerde in een regen aan kansen in de eerste helft waaronder drie goals: een spitsengoaltje van Freek, een hard afstandschot van Ranec en nog eens Ranec na een mooie kluts.

Mike had geen enkele redding hoeven doen en het enige écht gevaarlijke moment ontstond uit een teruggekopte bal van Hendrik die Mike’s snelheid wat onderschatte. 3-0 dus met rust een geen vuiltje aan de lucht. Letterlijk en figuurlijk want de zon scheen net zo hard als Scott’s nieuwe schoenen.

De tweede helft verzuimde we om de score verder uit te bouwen. Niels kon zijn sterke wedstrijd niet bekronen met een goal ondanks een paar opgelegde kansen. De enige goal die viel was een fraaie vrije trap van Maarten, nadat Johan op een mooie plek onderuit werd gehaald. Als Scott het haar van Fred had gehad was het 5-0 geweest, maar hij was net niet lang genoeg. Scheidsrechter Mark, een oude bekende, vond het daarna mooi geweest en floot af. Tijd voor een krat bier en een partyschaal patat. Al met al een middag waardoor we met een goed gevoel aan de competitie kunnen beginnen. 

Fun Facts
Na maandenlange training maakte Adriaan eindelijk zijn debuut. Deze jongen gaat nog hoge ogen gooien dit seizoen.
De vader van Freek en Sjoerd kwam kijken. Hij had de goal van Freek gemist, maar was wel trots.
MOTM: Pieter. Heerste achterin als Wilfred Bouma in zijn beste dagen.
Ranec heeft in zijn eerste twee wedstrijden een aardig moyenne opgebouwd. 2 assists, 2 goals.
Voor het eerst in twee jaar hield Mike de nul. Dat zegt meer over Rohda 6, dan over hem. Het zegt eigenlijk nog het meest over Zevenhoven 5.

Groet Peter Haaksman
R6 1024x683


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie