0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda F1 – ARC F6
F1 19 sep 15

Rohda F1 – ARC F6

Door Beheerder | 28 september 2015 | Wedstrijdverslagen

Deze week waren de planners bij Rohda aardig voor de voetballers van de F1. Ten eerste mag het team uitslapen, en ten tweede is het pas vanaf een uur of tien opgehouden met regenen. Precies op tijd om gewoon droog op de fiets te kunnen stappen naar het Rohda complex, en in een heerlijk zonnetje een potje te gaan voetballen. ARC is de tegenstander van de dag. Met angst en vrezen in hun benen stappen zij het veld op, zo vertelt hun coach achteraf. Rohda heeft immers gewonnen van TAVV, de ploeg die hen de week ervoor met 8-0 van de mat heeft geveegd….. We hebben geen medelijden, maar maken het toch niet al te bont vandaag.

Met Pim als keeper zit het in de verdediging wel weer prima, voor zover we daar al over zouden kunnen klagen. Mocht de tegenstander er door komen, dan houdt Pim de ballen er wel uit. Het eerste doelpunt dat valt, wordt gemaakt door Luca vanH. Een flink schot waar de keeper van ARC alleen maar naar kan kijken. Niet veel later schiet Jassim de bal bij de keeper tussen zijn benen door, 2-0 dus. Vlak voor rust maakt Jassim ook nog de 3-0.

Na rust neemt Nabil de keepershandschoenen van Pim over. Het spel wordt hervat en onder grote belangstelling – een gevolg van een keertje wat later beginnen – wordt er heerlijk gespeeld. Met een lange rush neemt Tom de bal het veld over. Hij zet zijn loopvermogen op volle kracht, en haalt tenslotte flink uit: 4-0, een prachtig doelpunt. Ook Pim is blij dat hij, na die eerste helft op doel, weer wat meters kan maken. Ook hij zet een van de doelpogingen over in een score: 5-0! De pijn van ARC wordt een beetje verzacht: ze maken ook nog een doelpunt. Dat bepaalt de eindstand: 5-1.

Rohda F1 blijft zo in deze bekercompetitie nog steeds ongeslagen!
Annemiek v/d Meer

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie