Home » Rohda’76 F1 – TAVV F1
F1 5 sep 15

Rohda’76 F1 – TAVV F1

Door Beheerder | 6 september 2015 | Wedstrijdverslagen

Met de 10-0 winst van vorige week nog in de benen, staat de F1 zaterdagochtend vol vertrouwen te trappelen om weer aan de bak te gaan. Totdat de voetballers begrijpen dat de tegenstander van vandaag, TAVV, vorige week met maar liefst 13-0 heeft gewonnen. Dan worden de gezichten wat anders. Dit wordt serious business! Tom werpt zich in de eerste helft op als keeper. Hij bewijst dat heel goed onder de knie te hebben: een degelijke betrouwbare sluitpost met een prachtig schot. De Ter Aarse tegenstanders weten er in die helft dan wel twee in te schoppen, maar daar is Rohda niet erg van onder de indruk. De 0-1 achterstand wordt door Jassim snel weggewerkt tot een 1-1. Hij maakt er direct ook maar 2-1 van. TAVV blijft bij en maakt de 2-2, maar Yassir zorgt voor de ruststand van 3-2.

Bij de ranja verruilt Tom het keeperstenue voor dat van Nabil, die in de tweede helft het Rohdadoel verdedigt. En tot de conclusie komt dat keepen leuk is! Yassir maakt kort na de aftrap de 4-2. Tom laat zien dat ie behalve doelpunten tegenhouden in de goal, ook goed kan scoren en schopt de 5-2 erin. Dan denkt TAVV zich weer te hervinden en maakt de 5-3. Waarop Tom direct 6-3 scoort. TAVV zet nog een tandje bij en maakt 6-4 en zelfs 6-5. Het wordt spannend en de supporters kijken op hun horloge. Hoe lang nog, scheids? Is het niet al bijna tijd? De verdediging houdt echter stand, en mede door prachtige reddingen van Pim wordt de doelpuntenmachine van TAVV stil gezet. Maar niet die van Rohda: Jassim zorgt voor rust in de tent door tot slot de 7-5 erin te schieten.

Een prachtige spannende wedstrijd, waar het hele team aan bijdraagt. Voorlopig is de koppositie in deze poule voor Rohda. Ga zo door jongens en meiden!