0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda76 MC1 – Haastrecht MC1
MC1 5 sep 15

Rohda76 MC1 – Haastrecht MC1

Door Beheerder | 6 september 2015 | Wedstrijdverslagen

Het was de vraag of de wedstrijd wel door zou gaan, maar gelukkig is er kunstgras bij rohda en konden we zelfs met een zonnetje van start. Na een korte voorbespreking gingen we het veld op, best wel wat gespannen maar ook wel klaar voor de strijd. Er werd direct druk gezet en zo kwamen we direct op de helft van de tegenstander. Het 1e doelpunt bleef dan ook niet op zich wachten Jasmijn was doel gericht, en dat zorgde ook voor het 2e doelpunt op aangeven van Naomi, het 3e doelpunt kwam van de schoen van Naomi op aangeven van Jasmijn. Esther schoot nog met haar verkeerde been tegen de lat en ook nog met een blessure. De 4 – 0 kwam ook vlot van Naomi dr schoen op aangeven van Jamie. het lijk op een systeem aangever scoort het volgende doelpunt, want doelpunt nr 5 werd door Jamie gescoord op aangeven van Esma. Het werd toch ook weer tijd dat Jasmijn scoorde, de 6 -0 ( assist Kim en Naomi heel mooi gespeeld),en 7 -0. Dit was nog maar de 1e helft er werd leuk gevoetbald, maar er waren ook wat rommelachtige momenten dat de bal maar werd weggeschoten dit was niet nodig. Achterin stond Christel als laatste vrouw en had daar de boel goed onder controle en liet maar weinig toe of door. Voor onze keeper was het beetje een saaie wedstrijd gelukkig een paar terugspeel ballen en kleine ingrepen maakte het nog een beetje leuk. De 2e helft gingen we verder Fleur ging diep en kreeg de bal via Jasmijn mee gespeeld alleen op de keeper af en 8-0  stond , Jasmijn nam de 9-0 voor zich. Naomi maakte de 10- 0 op aangeven van Fleur, en de 11 – 0 was door Fleur gemaakt uit een afvallende bal. Zou het nog stoppen mijn pen had moeite met schrijven. De 12 -0 werd door Esma gescoord door een hele mooie actie en goed aangeven van Kim. De 13 -0 kwam van Jasmijn haar voet en dat maakte ook de eindstand. Er werd door iedereen goed gewerkt en we hadden oog voor elkaar blijf zo spelen en als een team werken. Goed gedaan meiden op naar de volgende!

Wedstrijd verslag zaterdag 29 augustus: Jodan boys Mc2 – Rohda76 MC1  5 – 11

De eerste wedstrijd moest dan toch echt begonnen worden en ook gelijk een uit wedstrijd.Helaas kon ik daar niet bij zijn, maar dat was geen probleem gezien de doelpunten die gemaakt zijn. Nu vind ik het nog meer balen dat ik er niet was.Maar via een goeie informant perfect op de hoogte gehouden, de ruststand was 3 – 5 en de eindstand liegt er helemaal niet om 5 -11 gewonnen.

Naomi  6 x  en Jamie 3 x en Esma 2 x, wat een goals goed gedaan meiden en er werd leuk gevoetbald dus blijf zo spelen, op naar de volgende ik kijk er nu al naar uit.

Arthur Holthuijsen

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie