0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda76 MC1 – Unio MC2
voetbal7

Rohda76 MC1 – Unio MC2

Door Beheerder | 21 september 2015 | Wedstrijdverslagen

Met een thuiswedstrijd op de agenda en nog een zonnetje ook kon het niet anders dan genieten worden. We hadden er allemaal zin en dat bleek ook uiteindelijk in het aantal doelpunten, er zaten mooie spelmomenten in waar ook mooie doelpunten uit kwamen, Jamie scoorde het 1e doelpunt prima hoor. Na dit doelpunt kwamen velen kansen van Kim haar voet maar de keeper hield deze goed tegen, maar door te blijven tikken scoorde Kim er toch maar even 5 x doelpunten. Dan hebben we Esther nog die schoot van een flinke afstand 2 x raak, ondanks een lichte blessure dus dat belooft wat voor de toekomst! Naomi nam ook 1 x doelpunt voor haar rekening. Jasmijn deed ook lekker mee en scoorde er 3 x in totaal. En onze invaller Lieke scoorde ook gelijk bij haar debuut 1 x. We gingen niet naast onze schoenen lopen, maar we bleven goed tikken naar elkaar en we gingen niet voor zelf succes, een aantal doelpunten hadden een mooi voorbereiding door de combinatie met elkaar. Goed gedaan meiden, een aantal meiden waren zelfs beter in hun spel en aanname van de bal blijf dit volhouden.

Wedstrijdverslag zaterdag 12 september: Floriant MC1 – Rohda76 MC1 0 – 0

Het was een zeer vroege wedstrijd om te spelen zeker met een feest weekend in bodegraven. Maar ondanks het vroege verzamelen waren alle meiden toch al aanwezig. Helaas is er altijd wel iemand waarvan je weet dat die niet op tijd zal zijn of helemaal niet, jammer. Maar goed het zou de tegenstander zijn waarvan we vooraf het idee al hadden dat we hier niet zomaar even gingen winnen. Het was een spannende pot en er waren kansen over en weer. Ik vond dat wij toch de betere waren en een bal op de kruising en op de lat bevestigde dit ook wel, we moesten wel goed op blijven letten met een aantal tegen aanvallen, gelukkig was Anouk erg scherp en was het ook nodig om gestrekt te gaan met een paar ballen. We waren iets beter en een aantal kansen maar hij wilde er gewoon niet in. Goed gedaan meiden blijven ballen zo er is nog geen punt verloren.

Vr gr Arthur Holthuijsen

voetbal7


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie