0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Siveo F1 – Rohda’76 F1
F1 12 sep 15

Siveo F1 – Rohda’76 F1

Door Beheerder | 13 september 2015 | Wedstrijdverslagen

Het is weer een vroegertje vanochtend. Om half negen wordt de F1 in Zegveld verwacht, om tegen de F1 van Siveo te spelen. Na de Venga Boys en Glennis Grace is het natuurlijk even slikken, wanneer de wekker om 6.30 uur rinkelt. Gelukkig laten de jongens en de meiden hun supporters niet in de steek. Vanaf het eerste moment gaat het team er tegenaan. Met Pim in de goal staat de verdediging als een huis, en de aanval wordt in de stijgers gezet. Al gauw zet Yassir het team op voorsprong door de 0-1 te maken. De andere goalgetter Jassim laat ook weten dat hij er is en maakt de 0-2. Er wordt goed overgespeeld en het hele team doet mee. Om de beurt gaan Yassir en Jassim verder. Yassir maakt de 0-3, waarna Siveo een keer wel goed doordrukt en de 1-3 scoort. Jassim stelt direct daarop orde op zaken en maakt de 1-4. Vlak voor rust scoort Yassir de 1-5.

Na de ranja beginnen beide teams met goede moed aan de tweede helft. Siveo is het eerste team dat scoort: 2-5. Tessel heeft de keepershandschoenen opgepakt na de rust, maar kan dit doelpunt niet voorkomen. Gelukkig scoort Tom nog een prachtig doelpunt en houdt Rohda op een veilige voorsprong: 2-6. Siveo maakt tot slot nog een laatste doelpunt, waarmee het 3-6 wordt, maar de drie punten gaan mee naar Bodegraven!

Hup Rohda!

Groet, Annemiek van der Meer


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie