0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Verkoop Zeeuwse bolussen
zeeuwse bolussen

Verkoop Zeeuwse bolussen

Door Beheerder | 4 september 2015 | Nieuws

Het komende seizoen heeft Rohda ’76 een jubileum te vieren. Al 40 jaar wordt er gevoetbald bij Rohda! Om een jubileumfeest mogelijk te maken, gaan we vanaf zaterdag 12 september Zeeuwse Bolussen van bakker Ko van Daalen verkopen. De winst komt ten bate van de feestkas van Rohda. Maar jij en je team kunnen er zelf ook iets mee verdienen!

Zeeuwse bolussen zijn zoete koffiekoeken. We verkopen ze in een doosje per vijf stuks, die samen € 5 kosten. Alle leden van Rohda ’76 mogen verkopen. Op 12 september krijgen alle spelers een bestellijst en dan kan je aan de slag. Vraag zoveel mogelijk familie, vrienden en buren of ze een of meer doosjes Zeeuwse bolussen bij je willen bestellen. Ze moeten je vooraf alvast betalen. Schrijf de bestelling op de bestellijst en lever die in, samen met het geld. De verse bolussen kun je op 10 oktober bij Rohda afhalen en bij de mensen thuis bezorgen.

Wat jij er mee kan verdienen?

Een leuk jubileumfeest staat natuurlijk voorop. Maar: als jouw team gezamenlijk minstens 40 doosjes verkoopt, krijgt het hele team gratis drinken met chips in de Rohda kantine! Het team dat aan het eind de allermeeste bolussen heeft verkocht, mag ook nog gaan eten bij McDonalds! Het jeugdlid dat in zijn eentje de meeste bolussen verkoopt, verdient een voetbalshirt van het Nederlands elftal of een Nederlandse club naar keuze!

Hoe gaat het verder?

We gaan elke week tussenstanden bekend maken. Op 12 september ga je beginnen. De twee zaterdagen erna kan je je leider laten weten hoeveel doosjes bolussen je al verkocht hebt. De tussenstanden per team hangen we op in de kantine. Zo zie je welk team goed aan het verkopen is! De ingevulde bestellijsten kunnen, samen met het geld, op 26 september en 3 oktober ingeleverd worden. Op zaterdag 10 oktober haal je de bestelde doosjes Zeeuwse Bolussen op bij Rohda en breng je ze naar jouw ‘klanten’.

Help Rohda bij het organiseren van een mooi jubileum, wij rekenen op jullie!

Namens de Jubileumcommissie 40 jaar Rohda ’76,

Jan-Willem Both, Guido van Daalen, Eddie Plomp, Jan Arie Verstoep, Jacob van de Wolk en

Annemiek van der Meer

zeeuwse bolussen


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie