Home » wedstrijdverslag E4 12 september en 19 september
E4 18 sep 15

wedstrijdverslag E4 12 september en 19 september

Door Beheerder | 21 september 2015 | Wedstrijdverslagen

Zaterdag 12 september gingen we met ons team op de foto om vervolgens een derby tegen Esto E6 te spelen. Binnen vier minuten stonden we al met 3-0 achter, Rohda herpakte zich en kreeg meer balbezit. We gingen de rust in met 1-4. Na de rust werden een aantal posities uitgeprobeerd. De wedstrijd werd met 2-10 afgefloten. De E4 is ondanks de achterstand blijven voetballen en er ontstonden een aantal mooie kansen. (zie foto’s)
Zaterdag 19 september speelden we ‘s middags thuis tegen Rijnstreek E2. De E4 stond te popelen om voor de winst te gaan.
En ja 1-0, 2-0, 3-0 en met 4-0 de rust in. Kan de E4 de winst behouden? Dit lukte! De wedstrijd werd met 6-1 afgesloten