0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Cabauw MC1 – Rohda76 MC1

Cabauw MC1 – Rohda76 MC1

Door Kees van der Wilk | 15 oktober 2015 | Wedstrijdverslagen

De laatste wedstrijd van de beker stond op het programma uit tegen Cabauw, altijd erg koud daar in de polder. Maar deze keer was het heerlijk met het zonnetje erbij. We begonnen gretig maar er stond een goeie keeper op doel die niet echt mee werkte, uiteindelijk ging de 1e goal er mooi in op aangeven van Esma en Kim die het goed afronde. De 2e goal kwam op naam van Esma te staan. Het bleef nog wel een beetje rommelig wat spel betreft. Dat vond Esther blijkbaar ook en ging zelf maar eens op avontuur en schoot van afstand gewoon de 3e goal in het doel. Goal 4 werd door Jasmijn gemaakt en de assist kwam van Denise.

Naomi kreeg op aangeven van Jasmijn een balletje en de 5e goal was een feit. Jamie was er uiteraard ook bij en scoorde een afvallende bal van Kim en 0 – 6 stond. Het ging alweer aardig naar een monster score. De 0 – 7 kwam op naam van Naomi door mooi overspel van Kim op Jasmijn dat is voetbal. Kim scoorde de 0 – 8 via wederom een assist van Denise, nummer 9 werd ook gemaakt door Kim op aangeven van Naomi. Uiteindelijk kwam het einde van de wedstrijd in het zicht, maar de 0 – 10 was ook nog in de maak Jamie gaf een assist op Susan en die maakte hem mooi af. Meiden we zijn 1e in de beker poule goed gedaan

we gaan door in de beker en dan zal er meer tegenstand komen blijf dus goed ballen met elkaar.
voetbal841


Activiteiten

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

 • Mar 29

  Goede vrijdag

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie