0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 8 heeft geen kind aan Hazerswoudse boys 7

Rohda 8 heeft geen kind aan Hazerswoudse boys 7

Door Kees van der Wilk | 13 oktober 2015 | Wedstrijdverslagen

Rohda 8 heeft geen kind aan Hazerswoudse boys 7 | 8

Om kwart over 1 verzamelt Rohda 8 zich op de club om naar Hazerswoude te gaan. Het is perfect voetbalweer en iedereen heeft er zin in. Rick heeft voor het team wat krachtvoer verzorgt: de bolussen van Rohda. Ook heeft Tim een paar trossen met bananen mee genomen. Met het vertrouwen zit het goed en de reis wordt aanvaard.

Bij de warming up worden de jongens aangesproken door een klein jongentje: “moeten jullie tegen het 7e? Dan moeten jullie tegen m’n vader!” Het is niet voor het eerst dat er tegen een ouder team wordt gespeeld, maar het is toch een leuk feit, dat de jongens tegen dit soort voetbalveteranen speelt.

De wedstrijd begint, maar komt stroef op gang. Rohda heeft veel de bal, maar kan niet echt grip op de wedstrijd krijgen. Er wordt slordig gespeeld en Rohda heeft geluk dat de tegenstander dit niet afstraft. Na 20 minuten begint Rohda beter te voetballen, de buitenspelers Max en Rick krijgen steeds meer vrijheid en kunnen de nodige voorzetten geven. Jammer genoeg ontstaan er geen hele grote kansen, tot in de 30ste minuut. Jim Hendrix ontsnapt aan de aandacht van zijn directe tegenstander en schuift de bal naast de keeper. In de 40ste minuut dribbelt Jim vanaf de rechterkant het strafschopgebied in en haalt vernietigend uit en schiet op de paal. 2 minuten later steekt Ronaldo de bal op Leshi die de bal met zijn linkervoet(!) in de korte hoek schiet.

Rohda start sterk aan de tweede helft, de trainer Siem heeft duidelijk aangegeven niet in te zakken en druk te houden op de tegenstander. Dit resulteert gelijk in kansen. 10 minuten na rust, wordt Rick vrijgespeeld door Ronaldo, die op zijn beurt de bal in de korte hoek langs de keeper schiet. In de 75ste minuut krijgt Rohda een vrije trap, de in de rust ingevallen Stan, legt aan voor een vrije trap van dik 30 meter. Het publiek verwacht een voorzet, Stan denkt daar echter anders over, hij haalt uit en schiet snoeihard raak, tot vreugde van het publiek en de bank. In de 85ste minuut wordt Jim Woerdman de diepte in gestuurd, samen met Tim hoeft hij alleen nog één verdediger en de keeper te verslaan. Jim kiest ervoor om zelf te schieten en schiet net naast. In de 89ste minuut wordt Tim weg gestuurd door Danny, die twijfelt niet en scoort de 0-5. Dan breekt de blessuretijd aan, Sven, Max en Ronaldo zijn ingebracht als pitch hitters. Sven krijgt de bal op de 11 meter stip en presteerd het om de bal op de lat te schieten. Dan in de laatste secondes van de wedstrijd omspeeld Jim Woerdman de keeper, hij is te ver van het doel verwijderd om zelf te schieten, hij bewaart het overzicht en ziet Sven. Sven krijgt de bal aarzelt niet en zet de eindstand 0-6 op het scorebord. thematchRohda 8 wint met overtuigende cijfers van Hazerswoudse boys 7, 0-6. Een mooie uitslag zo vond de trainer:”We hebben goed ons eigen spel gespeeld en de tegenstander onze wil opgelegd, ik ben tevreden. Ook wil ik het publiek wat met ons mee was gereisd bedanken voor de steun. Die hebben ons geholpen de score in de tweede helft uit te bouwen. Rick van der Moolen was de man of the match met zijn eerste doelpunt voor het 8e en speelde zijn beste wedstrijd tot nu toe


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie