0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda F1 – Jodan Boys F6

Rohda F1 – Jodan Boys F6

Door Kees van der Wilk | 15 oktober 2015 | Wedstrijdverslagen

En dat was het dan: de laatste wedstrijd in de bekercompetitie van de F1. De jongens en meiden hebben er weer zin in. Het is wel een beetje spannend vooraf. Alle wedstrijden tot nu toe zijn dan wel gewonnen, maar de nummer twee, TAVV, heeft een beter doelsaldo. Dus de wedstrijd van vandaag mag niet verloren worden, anders zijn we die eerste plek kwijt! En Jodan Boys heeft wel een aantal goede teams, dus het spel is nog niet gespeeld….

In het veld houdt de F1 het gelukkig niet al te lang spannend. De Jodan Boys zijn best groot en ze zien er sterk uit, maar de Rohda voetballers spelen gewoonweg beter. Al snel resulteert dat in het eerste doelpunt, van de kleine maar oh zo voetbaltechnische Yassir. 1-0! Niet lang daarna volgt de 2-0, die op naam van Jassim komt. Yassir maakt de 3-0 en daarna scoort Jassim een wereldgoal wanneer hij ziet dat de verdediging ver voor het doel staat. Met een enorme lob vanaf de middenlijn maakt hij de 4-0. Vlak voor rust maakt hij ook nog de 5-0. Keeper Luca van H heeft welgeteld twee keer de bal gevoeld.

Na de rust heeft Tessel de handschoenen van Luca overgenomen. Het spel blijft zich maar afspelen op de andere helft. Tom maakt de 6-0. Door goed samenspel kan Yassir de 7-0 scoren. Helaas volgt dan toch een uitbraak van Jodan Boys, die daarop de 7-1 scoren. Daar wordt niet lang over getreurd. Jassim legt de bal met een mooie voorzet op de voet van Tom, die de 8-1 in de touwen jaagt. Vervolgens scoort Yassir zowel de 9-1 als de 10-1, en dan vindt de scheidsrechter het welletjes.

Met deze uitslag heeft Rohda F1 de bekercompetitie gewonnen. Zeven wedstrijden, 21 punten. 60 doelpunten voor en 10 tegen. Het is een mooi team, dat in de competitie die na de herfstvakantie begint, een stapje hoger wordt ingedeeld. En ook in de komende bekerwedstrijden gaan we sterkere tegenstanders tegenkomen. Dat geeft de spelers de kans om nog verder te groeien en de voetballol er in te houden. En dat gaat vast gebeuren. Jongens en meiden: De leiders zijn trots op jullie!

Annemiek van der Meer

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie