0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 F1 – Altior F1

Rohda’76 F1 – Altior F1

Door Kees van der Wilk | 31 oktober 2015 | Wedstrijdverslagen

Na een relatief relaxte bekercompetitie is de F1 ingedeeld in de 5e klasse 05. Wat dat precies betekent, kunnen kenners vast wel uitleggen. Feit is dat de eerste wedstrijd op een zonnige zaterdagochtend gespeeld wordt tegen de F1 van Altior. Die in hun bekercompetitie ook de nodige potten hebben gebroken, dus dat kan nog wel eens een spannende strijd worden!

Na enkele minuten wordt de ban echter al gebroken. Yassir ziet dat de keeper vrij ver voor z’n doel staat, en schiet de bal van een afstandje over hem heen. Jawel: 1-0 voor Rohda! Jassim staat graag bekend als goalgetter, dus wil ook iets laten zien. Een mooie voorzet van Yassir geeft hem die kans, die maakt af en het staat 2-0. Dat gaat vlot! Ook Tom laat zien dat hij kan voetballen. Hij komt op vanaf het middenveld, maakt een goede schaarbeweging en een prachtig schot: 3-0. De 4-0 wordt weer door Jassim gemaakt na een mooie solo. Tessel raakt met een flinke poeier de lat, waarna Jassim het in tweede instantie afmaakt en de 5-0 scoort. Altior bekomt een beetje van de eerste schrik, ruikt een kans en passeert keepster Melissa: 5-1. Vlak voor rust schiet Tom langs de keeper in de verre hoek de 6-1 in.

Na de ranja, waarbij coach Raymond toch ook nog eens het belang van meeverdedigen onder de aandacht brengt, loopt de doelpuntenmachine die F1 heet in eerste instantie gewoon door. 7-1 door Yassir, 8-1 na een mooie voorzet van Tom weer door Yassir. Altior scoort hun tweede doelpunt: 8-2. Tom zorgt voor de 9-2. Maar Altior lijkt het zwakke punt toch gevonden te hebben en scoort 9-3 en 9-4. Dat ligt niet aan de keeper Luca vanH, die de handschoenen van Melissa overgenomen heeft, maar misschien wel aan het feit dat Luca vanH nu als keeper zelf aan de verdediging onttrokken is…. Het moeten meeverdedigen wanneer de tegenstander balbezit heeft, is nog niet helemaal bij iedereen doorgedrongen. Gelukkig zorgt Jassim wel voor de 10-4, zodat er in elk geval wel weer dubbele cijfers genoteerd kunnen worden. Helaas scoort Altior hierna ook nog de 10-5 en de 10-6, voordat de scheidsrechter voor het eind van de wedstrijd fluit. De drie punten zijn binnen, de doelpunten zijn gescoord, maar het ging duidelijk niet zo vanzelf als in voorgaande wedstrijden. Hier kunnen de jongens en meiden weer wat van leren!

 

Groetjes,

Annemiek


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie