0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven

Rohda76 MC1 – VEP MC1 5 – 1

Door Kees van der Wilk | 15 oktober 2015 | Wedstrijdverslagen

Voordat de wedstrijd begon is er eerst een team foto gemaakt, het mooie weer maakte het helemaal compleet. De wedstrijd begon moeizaam en we kwamen er niet heel makkelijk door, er stond ook een goeie keeper op doel. Maar na wat kansen uiteindelijk Naomi met de 1e goal op aangeven van Kim. daarna gingen we iets beter ballen en zo kwam het 2e doelpunt tot stand Jamie scoorde op aangeven van Eshter, vanaf de rechterzijde en in de zestien naar binnen getrokken en 1 x uithalen mooie goal hoor. Esther schoot maar weer eens van afstand en die zat ook er mooi in 3 – 0. Fleur gaf uiteindelijk een assist op Naomi en de 4 – 0 stond ook, goed overgespeeld en naar elkaar blijven kijken. Uiteindelijk scoorde Fleur zelf ook nog de 5 – 0 op aangeven van Naomi en Esma. Weer een overwinning meiden nu nog 1 wedstrijd te gaan in de bekerronde!!! Blijf zo als team voetballen met elkaar op het veld.

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie