0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » SC Woerden F4 – Rohda F1
F1 3 oikt 15

SC Woerden F4 – Rohda F1

Door Beheerder | 4 oktober 2015 | Wedstrijdverslagen

Na de aparte, erg makkelijk gewonnen wedstrijd van afgelopen week staan de jongens en meiden van de F1 vanochtend met nogal wat bravoure aan de start van weer een nieuwe match. Ook de tegenstander van vandaag, SC Woerden, heeft nog niet al te veel punten weten te bemachtigen in deze competitie. Wordt het weer een oprolwedstrijd?

Nou, nee dus. De verdediging van de tegenstanders zit goed in elkaar. De keepster staat haar mannetje, de voetballers komen niet verder dan het eigen 11 meter gebied en zetten alles vast. En waar de jongens en meiden van Rohda er wel een keer doorheen komen, staat er wel weer een paal of een lat in de weg. Enorm veel kansen voor Rohda, maar erg veel moeite met het afmaken dus. Ondertussen heeft keeper Yassir weinig te doen. Één keer een mooie redding, na goed storen van Luca van H, is alles wat hij mag laten zien. Maar we schieten er weinig mee op; 0-0 is de ruststand.

Dan moet het maar in de tweede helft gaan gebeuren. Tom offert zich op en gaat op doel staan. Yassir gaat dus het veld in en is meteen ontketend: Voordat de supporters terug zijn uit de kantine is het eerste doelpunt toch al gevallen: 0-1 door Yassirrrrrrr! Niet veel later maakt Jassim ook de 0-2.  En Yassir weer de 0-3. Zo. We zijn er weer, de vorm is terug! Nabil pikt ook zijn graantje mee en scoort de 0-4. Net als voor de rust speelt de wedstrijd zich af in de strook van 20 meter voor de goal van SC Woerden. Rohda drukt met het hele team de tegenstander het eigen doelgebied in. Zo krijgt ook verdediger Pim weer een mooie kans; hij maakt de 0-5. Jassim sluit de wedstrijd af met het laatste doelpunt vlak voor het laatste fluitsignaal: 0-6. Dat is weer een mooie uitslag waarmee we verder kunnen!

Na de wedstrijd krijgt de scheidsrechter een mooie tekening van alle F1-spelers, met iets lekkers erbij. Het is namelijk de Week van de Scheidsrechter, en dan staan we er even bij stil dat we zonder scheids geen leuke wedstrijden kunnen spelen. Bedankt scheids!

Annemiek van der Meer

 


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie