0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Slap Rohda’76 sluit de ranglijst

Slap Rohda’76 sluit de ranglijst

Door Kees van der Wilk | 19 oktober 2015 | Wedstrijdverslagen

Slap Rohda’76 sluit de ranglijst | 1

Herfstdip? Zou kunnen. Vormcrisis? Wie zal het zeggen. Wat het ook is, de clubtop van Rohda’76 maakt moeilijke tijden door. Met de 3-1 nederlaag bij Floreant noteerden de Bodegravers de derde verliespartij op rij. Door die magere resultaten sluit het team van coach Boris van Es inmiddels de ranglijst, samen met ‘buur’ Zwammerdam. Als verzachtende omstandigheid mogen de blauwhemden aanvoeren dat het de geschorste Stephan Wahl en Nicky Overes miste, net als de geblesseerde Chris Nap en Rick Kattenberg. Dat laat onverlet dat van de elf spelers die wel binnen de krijtlijnen verschijnen, zij scherp aan de wedstrijd beginnen. En niet na een paar minuten al tegen een 2-0 achterstand aankijken. Halverwege was de wedstrijd al gespeeld. Floreant begreep dat er wat te halen viel tegen het tandeloze Rohda’76 en prikte net voor rust nummer drie achter keeper Nova Markarian, 3-0.

In de tweede helft geloofde de thuisclub het wel en mocht Tom Kleuver met een kopbal de spreekwoordelijke eer redden, 3-1.
Komende zaterdag staat er geen competitiewedstrijd op het programma. Een week later, op 31 oktober komt DoCos naar Bodegraven.
Drukte voor het doel van Floreant.


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie